Libnet.ro
UNICEF

07:15

Moment jenant. Oficialul unui club din Liga 1 a fost injurat si batut de un fotbalist pana a ajuns la spital

B1 B1,
Moment jenant. Oficialul unui club din Liga 1 a fost injurat si batut de un fotbalist pana a ajuns la spital

Razvan Zamfir, directorul departamentului de scouting de la Hermannstadt, a fost injurat si lovit cu pumnii in figura de fotbalistul croat Filip Jazvic, astfel ca a fost nevoit sa mearga la spital pentru. continuă pe B1

Pintea anunta ca un angajat al unui spital din tara a fost concediat dupa aplicarea metodei pacienti sub acoperire

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca un angajat al unui spital din Romania a fost dat afara dupa infiltrarea falsilor pacienti in spitalele din Romania. Pacientii falsi au fost trimisi cu scopul de a verifica daca medicii solicita mita si daca conditioneaza actul medical.

Criminolog, despre cazul barbatului ucis in parcarea unui mall din Capitala: Mai mult ca sigur ca e vorba de un conflict spontan

Dan Antonescu, specialist criminolog, a vorbit la Antena 3 despre cazul barbatului ucis in bataie in parcarea unui centru comercial din Capitala. Din fericire, exista imagini care ii vor ajuta foarte.

Oamenii cer demisia unui guvernator din Puerto Rico, dupa dezvaluirea unor mesaje private ale acestuia

Cererile de demisie ale guvernatorului Ricardo Rosello din Puerto Rico devin din ce in ce mai numeroase, in urma dezvaluirii unor remarci pe care acesta le-a facut intr-un grup privat de chat, iar oamenii organizeaza proteste impotriva sa in San Juan, scrie CNN.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )