Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ianis Hagi, inaintea meciului cu Insulele Feroe, pentru care a fost convocat: imi doresc asta, nu am de ce sa ma ascund

Adevărul Adevărul,
Ianis Hagi, inaintea meciului cu Insulele Feroe, pentru care a fost convocat: imi doresc asta, nu am de ce sa ma ascund

Convocat de Cosmin Contra in lotul pentru dubla Romaniei cu Insulele Feroe si Norvegia, Ianis Hagi a oferit cateva declaratii, la sosirea in tara. continuă pe Adevărul

Cosmin Contra: Trebuie sa castigam cu Insulele Feroe pentru a putea vorbi de meciul cu Norvegia ca fiind crucial

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cosmin Contra, a declarat, duminica seara, la Centrul de Fotbal Mogosoaia, ca prima reprezentativa trebuie sa castige in primul rand meciul cu Insulele Feroe pentru a se putea vorbi mai apoi de cel cu Norvegia ca fiind crucial in cursa pentru calificarea la EURO 2020.

Cosmin Contra: Trebuie sa castigam cu Insulele Feroe pentru a putea vorbi despre meciul cu Norvegia

Selectionerul Nationalei Romaniei, Cosmin Contra, a declarat ca prima reprezentativa trebuie sa cast.

Euro 2020, preliminarii: Contra a convocat 24 de jucatori pentru partidele cu Insulele Feroe si Norvegia; Mitrita si Nistor, pe lista

Cosmin Contra a anuntat lotul final pentru urmatoarele doua jocuri ale reprezentativei Romaniei din preliminariile EURO 2020, cu Insulele Feroe 12 octombrie) si Norvegia 15 octombrie). Pe lista de gasesc 24 de jucatori, printre care Alexandru Mitrita New York City FC) si Dan Nistor Dinamo).

Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomita! Ce ar fi facut soferul de TIR cu putin timp inainte de tragedie

Zece persoane au murit, sambata, in urma unui accident rutier deosebit de grav. Este vorba despre tragedia care s-a petrecut pe o sosea din Ialomita, in dimineata de 5 octombrie. Acum s-a aflat si cauza pentru care s-ar fi petrecut impactul deosebit de grav. Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomita Zece oameni .

Motivul pentru care a fost ucis tanarul din Piata Constitutiei. Cine era femeia de la care a pornit scandalul

Procurorii au facut publice informatii cu privire la crima care a avut loc in Piata Consitutiei in noaptea de 29 spre 30 septembrie. Motivul pentru care tanarul a fost ucis este legat de faptul ca acesta ar fi avut o aventura cu iubita unui alt barbat, care a vrut sa se razbune. Motivul pentru care .

Angelina Jolie si-a dezmostenit 5 din 6 copii. Motivul pentru care a facut asta si cui i-a lasat averea

O publicatie de peste Ocean a anuntat oficial vestea socanta primita de fanii Agelinei Jolie. Celebra actrita si-a dezmostenit cinci din cei sase copii. Cui ii va lasa averea sa estimata a 116 milioane de dolari? Care a fost reactia fostului sot? Angelina Jolie si-a dezmostenit 5 din 6 copii. Cine ramane cu averea? Surse .

Motivul pentru care Simona Halep era discriminata de colegele din tenis. Ce ii faceau celelalte jucatoare

La inceputul carierei in tenis, Simona Halep era discriminata de celelalte jucatoare si petrecea mult timp singura. Asta pentru ca era machedoanca, iar colegele din tenis o marginalizau. Constanteanca nu s-a descurajat si a tras si mai tare la antrenamente pentru a demonstra ca poate fi cea mai buna jucatoare din lume. Si a reusit.

CE Under 21, preliminarii: Mirel Radoi, inaintea meciului cu Ucraina - E revansa unei generatii

Antrenorul echipei nationale de tineret, Mirel Radoi, considera meciul cu Ucraina din preliminariile CE under 21 ca revansa unei generatii. in martie 2018, nationala U19 a Romaniei pierdea pe teren propriu, cu 1-2, dupa 1-0, meciul cu Ucraina, in care avea nevoie de un egal pentru a se califica la Campioantul European. Acum, sunt jucatori din acea echipa in reprezentativa de tineret.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )