Libnet.ro
UNICEF

21:45

A facut din nou Messi lotul Argentinei?

Online Sport Online Sport,
A facut din nou Messi lotul Argentinei?

Cu blazon serios sifonat la Cupa Mondiala din 2018, Argentina ataca in aceasta vara un nou turneu major, Copa America. continuă pe Online Sport

Lotul Argentinei pentru Copa America: Aguero si Dybala revin, Icardi lipseste din nou

Selectionerul Lionel Scaloni a anuntat, marti, lotul Argentinei pentru Copa America, in care se afla Sergio Aguero de la Manchester City, dar lipseste Mauri Icardi de la Internazionale Milano.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, din nou parinti. PRIMELE IMAGINI - Cum o cheama pe micuta?

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au devenitparinti din nou. Dedata aceasta insa au devenit parintii spirituali ai fetiteicuplului pentru care cei doi au fost nasi de cununie, in urma cu.

Scarlett Johansson s-a logodit din nou! Cine este norocosul!

Scarlett Johansson s-a logodit cu barbatul care ii sta alaturi deja de 2 ani, Colin Jost. Cei doi au recunoscut public ca au planuri de nunta! Iata aici toate detaliile! .

Iohannis ataca din nou Guvernul: A luat masuri hazardate, cu mesaje adverse pentru investitorii straini / ii cunoastem pe cei care nu lupta, cu adevarat, cu birocratia si coruptia. Doar cauta sa perpetueze o economie de clan

Presedintele Klaus Iohannis ataca din nou Guvernul, criticand digitalizarea scazuta a economiei si a administratiei publice, care arata ca lucrurile trebuie schimbate rapid. El a spus ca Executivul a luat masuri hazardate si intempestive, fara o minima fundamentare, si a avut mesaje adverse pentru investitorii straini, avertizandu-i pe guvernanti sa nu sacrifice viitorul nostru economic vanzand oamenilor doar iluzii statistice.

Apple promite ca a reparat tastatura la MacBook Pro, din nou

In cazul in care ai facut o investitie fabuloasa intr-un nou MacBook sau MacBook Pro, sunt sanse semnificative sa ti se strice tastatura, dar Apple ti-o va repara gratuit. Deja in cateva.

Audieri intr-un dosar-bomba. Cristina Tarcea, chemata din nou in fata procurorilor

Sefa Curtii Supreme, Cristina Tarcea, va fi chemata in fata procurorilor pentru a da explicatii in cazul protocoalelor secrete cu SRI. Este vorba despre sesizarea pe care Cristina Tarcea a facut-o la.

Din nou probleme pentru elicopterul Vioricai Dancila: aterizare cu peripetii in Gorj, din cauza unor vaci

Premierul Viorica Dancila a facut duminica o vizita in judetul Gorj, insa, in localitatea Polovragi, elicopterul in care se afla sefa Guvernului a avut peripetii la aterizare, relateaza Digi24.

Nick Kyrgios loveste din nou - Parerea australianului despre Roland Garros: E de rahat in comparatie cu Wimbledon

Tenismenul australian Nick Kyrgios, locul 36 ATP, a avut un nou derapaj, afirmand despre Roland Garros ca este un turneu de rahat, informeaza express. co. uk.

Halep spera sa castige, din nou, turneul de la Roland Garros

Simona Halep a declarat inaintea plecarii la Paris, ca isi doreste din tot sufletul sa castige pentru a doua oara consecutiv turneul de Mare Slem de la Roland Garros, ceea ce i-ar aduce si un premiu de 2,3 milioane de euro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )