Libnet.ro
UNICEF

16:31

A fost gasit avionul disparut cu fotbalistul Emiliano Sala

Online Sport Online Sport,
A fost gasit avionul disparut cu fotbalistul Emiliano Sala

Autoritatile britanice au anuntat, duminica seara, gasirea aparatului de zbor Piper Malibu disparut de pe radare in urma cu doua saptamani. continuă pe Online Sport

VESTEA MOMENTULUI: Avionul disparut peste Canalul Manecii, in care se afla Emiliano Sala, a fost gasit! O lume intreaga e cu sufletul la gura...

Bucurie amara in lumea fotbalului! Avionul disparut de pe radar acum doua saptamani, pe cand zbura peste Canalul Manecii, in care se aflau fotbalistul Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson, a fost gasit, po.

Avionul care il transporta pe EMILIANO SALA a fost gasit in Canalul Manecii

Avionul care il transporta la Cardiff pe atacantul Emiliano Sala a fost gasit, conform unui anunt primit de familia jucatorului. Cautarile au continuat duminica in Canalul.

Antrenorul lui Cardiff City anunta ca gruparea din Premier League a fost refuzata de atacanti, dupa disparitia lui Emiliano Sala

Tehnicianul echipei Cardiff City, Neil Warnock, a declarat, vineri, ca gruarea sa nu a putut sa achizitioneze un atacant in aceasta iarna, deoarece dupa disparitia lui Emiliano Sala nu si-a mai dorit niciunul sa vina.

Coregrafie impresionanta afisata de fanii lui Nantes pentru Emiliano Sala

Suporterii lui FC Nantes au tinut sa-si afiseze atasamentul pentru Emiliano Sala, jucatorul transferat in aceasta iarna la Cardiff si care a disparut in timp ce traversa Canalul Manecii la bordul unui avion privat de mici dimensiuni.

Tanarul dat disparut de familie a fost gasit mort. S-a spanzurat la marginea municipiului

Un tanar care fusese dat disparut de familie din 1 februarie a fost gasit spanzurat intr-o padure de la marginea municipiului Lupeni.

Un barbat din Targoviste, plecat de acasa de zece zile, a fost gasit mort, inghetat intr-o padure

Un barbat de 63 de ani, care locuia fara forme legale in Targoviste si a plecat de acasa in urma cu zece zile, a fost gasit mort, sambata, inghetat intr-o padure, in zona Cota 1000, judetul.

Incendiu la o casa din localitatea 2 Mai. Un barbat a fost gasit carbonizat

Un barbat in varsta de 64 de ani a fost gasit carbonizat in urma unui incendiu izbucnit la un imobil din localitatea 2 Mai, in noaptea de joi spre vineri, pompierii intervenind si in prezent pentru.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )