Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ilie Nastase: Mugur Isarescu ne-a dat n judecata pe mine, pe Simona Halep si pe Ion Tiriac

Hotnews Hotnews,
 Ilie Nastase: Mugur Isarescu ne-a dat n judecata pe mine, pe Simona Halep si pe Ion Tiriac

Ilie Nastase sustine ca el, Simona Halep si Ion Tiriac au fost dati in judecata de Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, dupa ce au facut o petitie pentru repunerea in circuitul intern si international al Arenelor de Tenis Progresul. continuă pe Hotnews

Ilie Nastase: Mugur Isarescu m-a dat n judecata pe mine, pe Simona Halep si pe Ion Tiriac

Ilie Nastase sustine ca el, Simona Halep si Ion Tiriac au fost dati in judecata de Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, dupa ce au facut o petitie pentru repunerea in circuitul intern si international al Arenelor de Tenis Progresul.

MUGUR ISARESCU: Am asistat la un atac jalnic asupra BNR

Banca Nationala a Romaniei BNR) a fost tinta unor atacuri jalnice in ultima perioada, iar acuzatiile potrivit carora cineva ar manipula dobanzile sunt periculoase pentru stabilitatea economica, in conditiile in care s-a sarit la gatul BNR, a spus astazi guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la prezentarea raportului asupra inflatiei.

Mugur Isarescu: Darius Valcov nu vorbeste in numele BNR. Nu exista niciun damf de Valcov in raportul de fundamentare a trecerii la moneda euro

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, a afirmat, luni, ca Darius Valcov nu vorbeste in numele institutiei, precum si ca nu exista niciun damf de Valcov in raportul de fundamentare.

Mugur Isarescu despre acuzatiile lui Darius Valcov: Ia uite cine ne da sfaturi! Sa dea o Ordonanta pentru ca romanii sa traiasca mai bine!

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, considera atacul guvernantilor la adresa institutiei ca fiind unul jalnic, de doua parale. Acesta sustine ca este bizar ca aceste atacuri vin dupa.

Mugur Isarescu, replica ACIDA la acuzatiile despre cresterea indicilor: ROBOR a ajuns un fel de TERORIST, umbla prin toata societatea si nu-l prinde nimeni!

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a raspuns joi criticilor Guvernului cu privire la cresterea din ultima perioada a indicelui ROBOR. Seful BNR a comentat, ironic, ca ROBOR a.

Mugur Isarescu recunoaste interventia BNR pe curs: Nu pot sa neg ca n-am intervenit, ca e prea evident, dar nu comentez ca am intervenit

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniai BNR), Mugur Isarescu, a recunoscut ca BNR a intervenit ca sa apere leul, atunci cand acesta a inceput sa se deprecieze, informeaza Agerpres. Leul a avut o.

Mugur Isarescu se dezlantuie la adresa Guvernului: Asistam la un ATAC JALNIC asupra BNR. Valcov ne da noua sfaturi!

Mugur Isarescuii ataca dur pe guvernanti. Guvernatorul BNR s-a dezlantuit la adresa consilierului premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, dupa ce condamnatul la 8 ani de inchisoare in prima.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )