Libnet.ro
UNICEF

11:16

River Plate a castigat Copa Libertadores. Incidente la Buenos Aires

Online Sport Online Sport,
River Plate a castigat Copa Libertadores. Incidente la Buenos Aires

Echipa River Plate si-a adjudecat, duminica seara, Copa Libertadores dupa o finala castigata la Madrid in fata marii rivale Boca Juniors, cu 3-1, dupa prelungiri. continuă pe Online Sport

Incidente la Buenos Aires dupa finala Copei Libertadores

Mai multi fani ai echipei River Plate au spart vitrinele unor magazine si s-au infruntat cu fortele de ordine, la Buenos Aires, dupa ce echipa lor favorita a castigat, duminica, la Madrid, trofeul Copei Libertadores.

Boca Juniors vrea victoria la masa verde cu River Plate si va sesiza TAS

Boca Juniors va sesiza Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) in incercarea de castiga Copa Libertadores cu River Plate la masa verde, desi returul finalei este prevazut duminica, la Madrid. Conmebol a preferat sa delocalizeze meciul la Madrid, decat sa ofere victoria la masa verde echipei Boca Juniors, dupa violentele care au dus la anularea meciului din 24 noiembrie, de pe stadionul Monumental din Buenos Aires.

VIDEO Ce finala, ce goluri, ce atmosfera: Meci de poveste intre Boca Juniors si River Plate in Copa Libertadores

Cine a ratat, duminica seara, confruntarea decisiva pentru trofeul suprem in fotbalul sud-american la nivel de cluburi are ce regreta.

Copa Libertadores: TAS a respins solicitarea clubului Boca Juniors de suspendare a finalei

Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a respins, sambata, solicitarea urgenta a clubului Boca Juniors de suspendare a mansei secunde a finalei Copa Libertadores, cu River Plate, programata duminica, la Madrid.

Meci nebun in finala Copei Libertadores: River Plate s-a impus in prelungiri in fata marei rivale Boca Juniors

River Plate este noua campioana a Americii de Sud dupa o finala nebuna in care s-a impus marilor rivali de la Boca Juniors. Dupa ce in meciul tur cele doua au terminat la egalitate 2-2, Boca Juniors a.

RIVER PLATE - BOCA JUNIORS ONLINE STREAM LIVE VIDEO in finala Cupei Libertadores. Meciului anului in fotbalul mondial

RIVER PLATE - BOCA JUNIORS ONLINE STREAM LIVE VIDEOArgentinianul Santiago Solari, antrenorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, si-a indemnat compatriotii la calm, sambata, inaintea returului finalei.

Copa Libertadores: Conmebol a respins apelul clubului Boca Juniors, prin care solicita cstigarea la masa verde a competitiei

Comisia de Apel a Conmebol a respins memoriul clubului Boca Juniors, prin care solicita castigarea la masa verde a Copei Libertadores, informeaza AFP.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2875 seconds )