Libnet.ro
UNICEF

13:30

Romnia, nvinsa de Georgia n primul meci din sezonul 2019 al Rugby Europe Championship

Hotnews Hotnews,
 Romnia, nvinsa de Georgia n primul meci din sezonul 2019 al Rugby Europe Championship

Nationala de rugby a Romaniei a fost invinsa de Georgia cu scorul de 19-8 3-6), sambata, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, in primul meci din sezonul 2019 al Rugby Europe International Championship. continuă pe Hotnews

Mihaela Buzarnescu: Nu e o presiune n plus pentru mine ca voi juca n primul meci

Mihaela Buzarnescu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava, ca nu e o presiune in plus faptul ca va juca in primul meci al intalnirii de Fed Cup dintre Cehia si Romania. Buzarnescu o va infrunta sambata pe Karolina Pliskova, prima racheta a Cehiei. Partida va incepe la ora 14:00 si va fi transmisa in direct pe Digisport si Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

Romania a pierdut primul meci din Fed Cup. Buzarnescu, invinsa fara drept de apel de Pliskova

Mihaela Buzarnescu, locul 29 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-1, 6-4, de Karolina Plsikova, locul 5 WTA, in primul meci al intalnirii de la Ostrava, dintre Cehia si Romania, din sferturile de finala ale Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei.

Barcelona si Real Madrid termina nedecis primul meci din Cupa Spaniei. Messi a inceput pe banca derezerve

Miercuri seara, meciul tur din semifinalele Cupei Spaniei dintre Barcelona si Real Madrid s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Partida a avut incrancenarea cu care ne-au obisnuit duelurile dintre cele doua mari rivale, dar a ramas datoare la capitolul spectaculozitate.

Primul spital din Europa care trateaza coruptia este in Romania

Societatea romaneasca vrea un stat onest si fara coruptie, dar cand analizam datele despre diferitele forme de coruptie in sistemul sanitar romanesc, de la facilitatile pentru a avansa in listele de asteptare din Romania pana la atentiile pentru a prescrie un anumit medicament, ne dam seama ca fenomenul este mult mai amplu decat am crede, o adevarata plaga sociala care afecteaza familiile atunci cand traverseaza perioade vulnerabile in viata lor.

FedCup, primul meci: Mihaela Buzarnescu, povara confruntarii de debut si nivelul ridicat aratat de Karolina Pliskova n 2019

Gata cu antrenamentele, de astazi se trece la lucrurile serioase. Se va juca cu miza, pe puncte, iar Ostravar Arena va rasuna sub incurajarile spectatorilor care vor veni sa le vada pe favoritele lor. Nu este tenisul cel mai iubit sport in zona am stabilit deja ca hocheiul este mereu in capul listei de preferinte), dar Cehia a stiut mereu sa-si conduca fetele spre atatea trofee in FedCup. Misiunea Mihaelei Buzarnescu va fi una infernala: Karolina Pliskova este intr-o forma incredibila 10-1 in acest an), va avea si publicul in spate, insa tenisul a oferit atatea surprize important este sa crezi in ele).

VIDEO Alexandru Mitrita, gol superb n primul meci jucat pentru New York City

Alexandru Mitrita a reusit un gol superb la debutul pentru New York City, chiar in ziua in care a implinit 24 de ani. Romanul a deschis scorul in amicalul disputat de New York City cu suedezii de la AIK Stockholm scor 1-1), cu un lob de efect care l-a lasat fara reactie pe portarul advers.

Cehia conduce Romania dupa primul meci din Fed Cup. Pliskova a trecut fara emotii de Buzarnescu, scor 6-1, 6-4

In primul meci al intalnirii de la Ostrava, dintre Cehia si Romania, din sferturile de finala ale Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei, Mihaela Buzarnescu 29 WTA) a intalnit-o pe Karolina Pliskova 5 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )