Libnet.ro
UNICEF

22:30

WTA Nurnberg: Sorana Cirstea, in semifinale - Cel mai bun rezultat din 2019

Hotnews Hotnews,
 WTA Nurnberg: Sorana Cirstea, in semifinale - Cel mai bun rezultat din 2019

Sorana Cirstea, locul 93 WTA, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de categorie WTA International de la Nurnberg, inregistrand cea mai buna performanta a ei in acest sezon. continuă pe Hotnews

WTA Nurnberg: Sorana Cirstea a castigat duelul romancelor in optimi / 6-4, 6-7 (6), 6-0 vs Laura Ioana Paar

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 93 WTA, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Nurnberg, trecand in optimi de Laura Ioana Paar Andrei), numarul 301 WTA, venita din calificari.

WTA Nurnberg: Sorana Cirstea, in optimi - O va intalni pe Laura Ioana Andrei

Sorana Cirstea, locul 93 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile turneului de categorie WTA International, la Nurnberg, unde o va avea ca adversara pe Laura Ioana Andrei.

Eroul Zilei. Marius Cocean, singurul roman declarat cel mai bun la kickboxing in sapte tari europene

Singurul roman declarat cel mai bun la kickboxing in sapte tari europene ii pregateste pe cei mici sa devina la randul lor campioni. Marius Cocean, medaliat la Campionatul Mondial de kickboxing.

Kylian Mbappe, desemnat cel mai bun jucator din campionatul Frantei in sezonul 2018-2019

Kylian Mbappe, atacantul echipei Paris Saint-Germain, a fost desemnat duminica cel mai bun jucator din campionatul de fotbal al Frantei in sezonul 2018-2019, succedandu-i in palmares coechipierului sau Neymar, informeaza AFP.

Sorana Cirstea in semifinale la Nurnberg. Cel mai bun rezultat din 2019

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, joi, in careul de asi de la Nurnberg cu doar cateva zile inaintea debutului Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 MAI BET - FI, cea mai buna evolutie dintre indicii analizati

Marcand o crestere de 0,24%, in intervalul 14 - 21 mai, indicele financiar BET-FI, ce include in structura sa cele cinci SIF-uri si Fondul Proprietatea FP), reprezinta cosul de actiuni cu cea mai buna evolutie dintre toti cei trei indici analizati.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 MAI Purcari - liderul randamentelor din BET

Actiunile Purcari Wineries WINE), ultima companie listata la Bursa de Valori Bucuresti BVB), au urcat cu 3,84%, in intervalul 13 - 20 mai, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din indicele BET, reperul pietei noastre de capital, care a cunoscut un avans de 0,5%, pentru aceeasi perioada.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 17 MAI Avans de 1,88% pentru SIF Oltenia

Cu o crestere de 1,88% in intervalul 10 - 17 mai, actiunile SIF Oltenia SIF5) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o saptamana in care indicele financiar a cunoscut un recul de 0,38%, imprimat de evolutia preturilor celorlalte patru SIF-uri.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 MAI Prebet - printre performerii de la BVB

Actiunile Prebet Aiud PREB) au urcat cu 6,63%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 mai, avans ce plaseaza titlurile fabricantului produselor din beton pentru constructii pe pozitia a doua in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

Bancul zilei: Cel mai bun prieten al omului

Ivan vine acasa, afumat bine. Nevasta: Ce faci, Ivane, iar vii acasa beat? Ivan: Numai trei beri am baut! intreaba-l si pe Aliosa cainele).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2232 seconds )