Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ana Bogdan, debut furtunos la Roland Garros: De cate victorii mai are nevoie pentru a intra pe tabloul principal

Adevărul Adevărul,
Ana Bogdan, debut furtunos la Roland Garros: De cate victorii mai are nevoie pentru a intra pe tabloul principal

Romania a abordat calificarile celui de al doilea Grand Slam al anului cu doua sportive: Irina Bara 168 WTA) si Ana Bogdan 126 WTA). Doar ultima ramane in cursa pentru o prezenta in turul I, care va incepe de la 26 mai. continuă pe Adevărul

Roland Garros: Ana Bogdan, in turul al doilea al calificarilor

Ana Bogdan, locul 126 WTA, a acces, miercuri, in turul doi al calificarilor la turneul de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Roland Garros: Ana Bogdan si Irina Bara vor juca in calificari

Sportivele Ana Bogdan, locul 126 WTA, si Irina Bara, locul 168 mondial, vor evolua in calificari la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Competitia pariziana se va disputa in perioada 26 mai - 9 iunie.

Doua romance in calificarile de la Roland Garros

Jucatoarele Ana Bogdan si Irina Bara vor evolua in aceasta saptamana pentru un loc pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep, pregatita de Roland Garros: unde s-a antrenat in aceasta dimineata

Simona Halep va participa, in cateva zile, la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Sportiva romanca a inceput deja antrenamentele. Simona Halep va participa, in scurt timp, la al doilea mare turneu Roland Garros. Sportiva romanca a ajuns deja la Paris, acolo unde are loc competitia. Sportiva romanca a testat [] .

Simona Halep, pregatiri pentru Roland Garros. Nu am nicio problema grava la picior

Simona Halep cu gandul la turneul de la Roland Garros. Sportiva a revenit in tara dupa ce a pierdut in turul II la Roma in fata Marketei Vondrousova. Halep a spus ca a simtit dureri de muschi dar ca nu are nicio problema medicala. Sunt ok, nu am nicio problema grava la picior.

Roland Garros-ul este de rahat, absolut de rahat! Afirmatie surprinzatoare a unui jucator de top din tenisul actual

Turneul de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, va incepe la sfarsitul acestei saptamani in Franta, la Paris.

Mihaela Buzarnescu: Am in fata cel mai mare test al anului, Roland Garros

Mihaela Buzarnescu 30 WTA, 31 de ani) se pregateste de turneul de Grand Slam de la Roland Garros, iar sportiva din Romania a anuntat ca isi propune rezultate bune la competitia din Franta, unde se afla pe tabloul principal.

VIDEO Simona Halep, gest de apreciere pentru Gica Hagi! Ce a facut fostul lider mondial inainte de Roland Garros

Simona Halep va luat startul in cel de-al doilea Grand Slam al anului, cel de la Roland Garros, acolo unde trebuie sa-si apere titlul.

Halep spera sa castige, din nou, turneul de la Roland Garros

Simona Halep a declarat inaintea plecarii la Paris, ca isi doreste din tot sufletul sa castige pentru a doua oara consecutiv turneul de Mare Slem de la Roland Garros, ceea ce i-ar aduce si un premiu de 2,3 milioane de euro.

Irina Bara, act de prezenta la Roland Garros, eliminata in primul tur al calificarilor

Irina Bara a fost eliminata, marti, in primul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )