Libnet.ro
UNICEF

15:30

Irina Begu, eliminata in primul tur la Roma

Online Sport Online Sport,
Irina Begu, eliminata in primul tur la Roma

Jucatoarea Irina Begu a parasit competitia de simplu de la Roma, marti, in faza rundei inaugurale. continuă pe Online Sport

WTA Roma: Perechea Irina Begu/Mihaela Buzarnescu, eliminata in primul tur

Perechea Irina-Camelia Begu/Mihaela Buzarnescu a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 6-4, de cuplul Anastasia Pavliucenkova/Anastasija Sevastova Rusia/Letonia), in primul tur al turneului de la Roma.

WTA Roma: Irina Begu, eliminata de Daria Kasatkina in turul intai

Irina Camelia Begu a avut sansa sa impinga in decisiv meciul cu Daria Kasatkina, insa a ratat trei mingi de set. Rusoaica a revenit, a castigat tiebreak-ul si a obtinut calificarea in turul doi de la Roma Premier 5). Kasatkina s-a impus, scor 6-2, 7-65), dupa un meci care a durat o ora si 35 de minute.

Irina Begu ajunge pe tabloul principal la Roma

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, duminica, pe tabloul principal al turneului WTA Premier 5 de la Roma.

WTA Roma: Irina Begu, in ultimul tur al calificarilor - Victorie in trei seturi cu Daria Gavrilova

Irina Begu 96 WTA) a acces in ultimul tur al calificarilor turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Jucatoarea noastra a trecut in trei seturi de australianca Daria Gavrilova 57 WTA) cap de serie numarul 6, scor 7-6 1), 2-6, 6-2.

Irina Begu a fost eliminata inca din primul tur la turneul de la Roma

Dupa doua victorii obtinute in calificarile pentru accederea pe tabloul principal, Irina Begu nu a mai avut resusrse sa treaca si de rusoaica Daria Kasatkina.

Irina Begu a fost eliminata inca din primul tur al turneului de la Roma

Dupa doua victorii obtinute in calificarile pentru accederea pe tabloul principal, Irina Begu nu a mai gasit resurse sa treaca si de rusoaica Daria Kasatkina.

Irina Begu s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Roma

In ultimul tur al calificarilor turneului de la Roma, Irina Begu a invins-o duminica, 6-2, 6-4, pe Monica Puig din Puerto Rico, locul 62 WTA si cap de serie numarul 10,.

WTA Roma: Irina Begu s-a calificat pe tabloul principal

Irina Begu a reusit sa acceada pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 3. 538 dolari, duminica, dupa ce a invins-o pe Monica Puig Porto Rico) in ultimul tur al calificarilor, cu 6-2, 6-4.

ATP Roma: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in primul tur de fratii Bryan

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a fost eliminata in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Roma, dupa ce a fost invinsa de fratii Bob si Mike Bryan, scor 6-4, 7-64). Meciul a durat o ora si 30 de minute.

ATP Roma: Marius Copil, invins in primul tur al calificarilor

Marius Copil 78 ATP) a fost invins in primul tur al calificarilor din cadrul turneului Masters de la Roma. Jucatorul roman a cedat in doua seturi in fata lui Nicolas Jarry Chile, 72 ATP), scor 6-74), 2-6, dupa o ora si 17 minute de joc.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )