Libnet.ro
UNICEF

08:45

Wimbledon: Monica Niculescu si Irina Begu, calificate in optimi la dublu

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Monica Niculescu si Irina Begu, calificate in optimi la dublu

Perechea Monica NiculescuIrina Begu, cap de serie numarul 15, s-a calificat in optimile probei de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Monica Niculescu, Irina Begu si Sorana Cirstea vor evolua sambata, in turul doi la dublu

Sportivele Monica Niculescu, Irina-Camelia Begu si Sorana Cirstea vor juca, sambata, in turul doi la dublu, la turneul de la Wimbledon, conform programului anuntat de organizatori.

Wimbledon: Monica Niculescu si Irina Begu, in turul al doilea al probei de dublu Andreea Mitu si Marius Copil au fost eliminati

Jucatoarele de tenis Monica Niculescu si Irina Begu, favorite 15, s-au calificat, joi, in turul doi al probei de dublu feminin din cadrul turneului de la Wimbledon.

Wimbledon: Monica Niculescu vs Elise Mertens are loc joi - a doua partida de pe Terenul 15

Monica Niculescu 111 WTA) o va intalni joi pe belgianca Elise Mertens favorita 21), in al doilea meci de pe Terenul 15, potrivit programului anuntat de organizatorii de la Wimbledon.

Monica Niculescu, infrangere brutala in turul 2 la Wimbledon

Jucatoarea Monica Niculescu a fost eliminata de Elise Mertens din Belgia in turul secund la Wimbledon.

Monica Niculescu face spectacol si in afara terenului. Viitoarea adversar n-are nicio buba

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, marti, in turul 2 la Wimbledon dupa o victorie in fata nemtoaicei Andrea Petkovic.

Wimbledon: Monica Niculescu vs Elise Mertens 5-7, 0-6 inceputul reusit, moralul zdruncinat si cele zece game-uri castigate consecutiv de belgianca

Monica Niculescu a inceput excelent partida cu Elise Mertens din turul al doilea de la Wimbledon. Romanca a servit pentru castigarea primului set la 5-4, insa i-a oferit belgiencei sansa de a reveni, a ratat sase ocazii de trimitere a setului in tiebreak si nu a mai contat in setul secund a acuzat si probleme medicale, gamba dreapta fiind bandajata complet). A fost 7-5, 6-0 pentru Elise, care o va intalni in runda urmatoare pe chinezoaica Qiang Wang 15 WTA).

Niculescu, Buzarnescu, Begu, Olaru, Mitu, Copil si Tecau joaca azi la Wimbledon. La ce ore incep meciurile

Monica Niculescu, Mihaela Buzarnescu, Raluca Olaru, Andreea Mitu, Marius Copil si Horia Tecau vor juca, joi, la turneul de la Wimbledon, conform programului anuntat de organizatori.

Monica Niculescu, eliminata de Mertens in turul doi la Wimbledon. Halep, singura romanca ramasa in turneul de simplu

Monica Niculescu, locul 111 WTA, ajunsa pe tabloul principal la Wimbledon in urma primirii unui wild card, a fost eliminata, joi, in turul doi al turneului.

Monica Niculescu, eliminata de Elise Mertens in turul doi la Wimbledon

Monica Niculescu, locul 111 WTA, beneficiara a unui wild card, a fost eliminata, joi, in turul doi l.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )