Libnet.ro
UNICEF

19:30

Wimbledon: Zi plina pentru romani - Niculescu, Begu, Buzarnescu, Olaru, Mitu, Copil si Tecau vor evolua joi

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Zi plina pentru romani - Niculescu, Begu, Buzarnescu, Olaru, Mitu, Copil si Tecau vor evolua joi

Ziua de joi este una plina de romani la Wimbledon. Monica Niculescu o va intalni in turul al doilea de pe tabloul de simplu pe belgianca Elise Mertens, in a doua partida de pe Terenul 15. Tot joi, Niculescu alaturi de Irina Begu), Mihaela Buzarnescu, Raluca Olaru, Andreea Mitu, Horia Tecau si Marius Copil incep competitia de dublu. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Zi plina pentru jucatoarele din Romania - Niculescu, Cirstea, Bogdan si Ruse debuteaza pe iarba londoneza

A doua zi de la Wimbledon va fi din nou plina de tenis, iar printre protagoniste se vor afla Monica Niculescu, Sorana Cirstea, Ana Bogdan si Gabriela Ruse. Primul meci le va aduce fata in fata pe Monica Niculescu si Andrea Petkovic, de la ora 13:00 ora Romaniei).

Vesti proaste pentru romani. Ratele la credite se scumpesc. Ce se intampla la bancile din Romania

Banca Nationala a RomanieiBNR) vine cu vesti proaste pentru romani. Ratele la creditele se scumpesc, indicele de referinta trimestrial pentru imprumuturile acordate consumatorilor a fost anuntat, iar acum apare un altul nou. Ratele la credite se scumpesc cu 40 de lei BNR a lansat noul IRCC valabil pentru trimestrul 1 din 2019. Valoarea noului IRCC .

Wimbledon: Victorie pentru Buzarnescu. Duel romanesc in turul secund

Mihaela Buzarnescu a dispus, luni, in primul tur al turneului de la Wimbledon, de americanca Jessica.

MAE, atentionare de calatorie pentru romani: Muntenegru se pregateste de temperaturi extreme, astfel ca exista pericol de incendii

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Muntenegru, in perioada urmatoare, pentru ca statul vecin se pregateste de un val puternic de canicula, ce ar putea.

Surpriza Dacia pentru romani: ce plan are Renault cu Duster si nu numai

Seful Renault Romania a anuntat ca pentru 2020 se pregatesc niste schimbari mari la Dacia. in centrul atentiei e Duster, dar nici masina electrica vanduta sub marca romaneasca nu-i.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )