Libnet.ro
UNICEF

16:16

WTA Lyon: Irina Bara, eliminata in optimi de Daria Kasatkina

Hotnews Hotnews,
 WTA Lyon: Irina Bara, eliminata in optimi de Daria Kasatkina

Irina Bara 168 WTA) a avut pasaje foarte bune de joc contra Dariei: stie sa varieze, are lovituri clare, poate rezista schimburilor prelungite de pe baseline, dar si sa vina cu ruperi de ritm scurte sau slice). A avut insa in fata o jucatoare cu mare experienta, iar in punctele importante Kasatkina 73 WTA) a aratat din plin acest lucru. Rusoaica s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-2 si a obtinut calificarea in sferturile turneului International de la Lyon. continuă pe Hotnews

WTA Lyon: Irina Bara, in optimi - Victorie muncita cu Timea Babos

Irina Bara 168 WTA) a muncit din greu pentru calificarea in optimile turneului de la Lyon. Venita din calificari, romanca a trecut de Timea Babos Ungaria, locul 99 WTA), scor 6-3, 6-72), 6-4, dupa un meci de doua ore si 43 de minute.

VIDEO WTA Lyon: Jaqueline Cristian, eliminata de Sofia Kenin dupa ce a avut minge de meci

Jaqueline Cristian 174 WTA) a aratat un tenis incantator in confruntarea cu Sofia Kenin 5 WTA), principala favorita, din optimile turneului de la Lyon. Romanca a castigat la tie-break primul set si a avut minge de meci la 5-3 in actul al doilea. Campioana ultimei editii de la Australian Open si-a adjudecat apoi urmatoarele patru game-uri din mansa secunda si s-a impus si in decisiv. A fost 6-75), 7-5, 6-4 pentru Kenin, dupa o lupta de doua ore si 31 de minute.

VIDEO WTA Monterrey: Sloane Stephens, eliminata in optimi de o jucatoare de 17 ani (Rezultatele zilei)

Parcursul lui Sloane Stephens 37 WTA, favorita 5) la turneul de la Monterrey Mexic) s-a oprit in optimi. Americana a fost invinsa de canadianca Leylah Annie Fernandez 126 WTA, 17 ani), scor 6-74), 6-3, 6-3, la capatul unei partide care a durat doua ore si opt minute.

WTA Lyon: Sofia Kenin s-a calificat in optimi Duel cu Jaqueline Cristian

Sofia Kenin 5 WTA, principala favorita) s-a calificat, miercuri, in optimile turneului de la Lyon. Americanca s-a impus, scor 6-4, 6-3, in fata Vitaliei Diatchenko Rusia, 107 WTA), dupa o ora si 25 de minute de joc.

Romancele se fac remarcate la Lyon: Jaqueline Cristian zboara dupa debutul in Fed Cup, iar Irina Bara a obtinut una dintre victoriile carierei

Jauqueline Cristian si Irina Bara au reusit, luni, la Lyon, primele lor victorii ale sezonului intr-un turneu WTA. Ambele tricolore au pornit din calificari, obtinand acolo cate doua victorii in minimum de seturi, iar confirmarea a venit si in turul inaugural de pe tabloul principal.

WTA Lyon: Ana Bogdan a parasit competitia in primul tur

Ana Bogdan 90 WTA) a fost eliminata in prima runda a turneului WTA International de la Lyon. Romanca a cedat in trei seturi in fata cehoaicei Tereza Martincova 132 WTA), scor 3-6, 6-4, 3-6, dupa o partida de o ora si 58 de minute.

WTA Lyon: Laura Paar s-a calificat in semifinalele probei de dublu

Perechea Laura Ioana PaarJulia Wachaczyk RomaniaGermania) s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului WTA International de la Lyon Franta).

WTA Lyon: Perechea Andreea MituRaluca Olaru s-a calificat in sferturi, faza in care va juca si Laura Paar

Perechea Andreea MituRaluca Olaru, cap de serie numarul 4, a invins, marti, cu scorul de 2-6, 6-4, 10-4, cuplul francez Estelle CascinoElsa Jacquemot, calificandu-se in sferturile de finala ale probei dublu din cadrul turneului de categorie WTA International de la Lyon.

WTA Lyon: Andreea Mitu si Raluca Olaru, eliminate in sferturile probei de dublu

Perechea Andreea MituRaluca Olaru, cap de serie numarul 4, a parasit proba de dublu din cadrul turneului de la Lyon in faza sferturilor.

WTA Monterrey: Kim Clijsters, eliminata in prima runda

Jucatoarea belgiana de tenis Kim Clijsters, fosta numarul unu mondial, a fost eliminata in primul tu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )