Libnet.ro
UNICEF

15:00

Halep si Buzarnescu, zi fortata de pauza din cauza ploii: Romancele se pot lovi, joi, de o mare problema la Roma

Adevărul Adevărul,
Halep si Buzarnescu, zi fortata de pauza din cauza ploii: Romancele se pot lovi, joi, de o mare problema la Roma

Programul de la Italian Open a fost dat peste cap, in totalitate, astazi, toate partidele zilei fiind amanate din cauza conditiilor meteo. continuă pe Adevărul

WTA Roma: Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova, amanat pentru joi din cauza ploii

Simona Halep 2 WTA) - Marketa Vondrousova 44 WTA), meci din turul doi la Roma, a fost amanat de organizatori de miercuri pentru joi, din cauza ploii, ora de disputare urmand a fi anuntata ulterior.

DIN CAUZA TENSIUNILOR INTRE SUA SI IRAN: Londra, ingrijorata de riscul unui conflict accidental la Goful Persic

Marea Britanie este ingrijorata de riscul unui conflict accidetal la Golful Persic, din cauza reintensificarii tensiunilor intre Statele Unite si Iran, a avertizat astazi, la Bruxelles, ministrul britanic de Externe Jeremy Hunt, relateaza AFP.

Pretul platit de un fermier, unde s-a ajuns din cauza neatentiei. in momentul in care am luat cutitul am inceput sa ma razgandesc

Un fermier si-a facut publica intreaga poveste. Acesta a avut parte de momente cumplite din cauza neatentiei. Totul a inceput cand s-a grabit sa-si termine treaba la ferma. Acesta a fost nevoit.

Deputatul argentinian Hector Olivares, victima unui atac armat, moare din cauza ranilor

Deputatul argentinian, Hector Olivares, victima, la 9 mai, a unei agresiuni armate, in centrul Buenos Aires, in care a fost ucis un functionar de rang inalt, a murit la randul sau din cauza ranilor, a anuntat formatiunea din care facea parte.

Guvernul australian dat in judecata din cauza lipsei de actiune legata de efectele schimbarilor climatice

Un grup de locuitori insulari de pe coasta de nord a Australiei intentioneaza sa dea in judecata luni guvernul australian din cauza faptului ca acesta nu ia masuri pentru a diminua efectele schimbarilor climatice, scrie Reuters.

Sute de doctori straini se gandesc sa paraseasca Marea Britanie din cauza taxelor prea mari

Doctori din toata lumea, stabiliti in UK, iau in considerare stabilirea in alte tari, din cauza taxelor prea mari. Legile imigratiei ii obliga pe acestia sa plateasca mii de lire pe an pentru viza de munca si 400 de lire anual pentru ei si pentru fiecare membru al familiilor lor pentru a fi inclusi in Serviciul National de Sanatate NHS), potrivit The Guardian.

Sri Lanka: Magazine si moschei atacate cu pietre din cauza unor dispute incepute pe Facebook

Cateva zeci de oameni au aruncat cu pietre in moschei si in magazinele detinute de musulmani, iar un localnic a fost batut duminica in orasul Chilaw, pe coasta de vest a Sri Lanka, din cauza unei dispute care a inceput pe Facebook, scrie Reuters.

Probleme inaintea meciului Simonei Halep. Ce se stie despre ora partidei. VIDEO

Simona Halep o intalneste pe Marketa Vodrousova in turul II al turneului de la Roma. Partida trebuia sa se joace miercuri, 15 mai, de la ora 14:00, pe arena Pietrangeli, insa din cauza ploii torentiale ora de start a fost amanata de mai multe ori. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, organizatorii turneului de la Roma [] .

LIVE Simona Halep in primul meci la Roma. Problema medicala pentru Halep!

Simona Halep continua aventura pe zgura in pregatirea participarii la Roland Garros cu turneul de la Roma. Din cauza ploii care a cazut fara oprire miercuri, organizatorii au programat peste 50 de meciuri joi. In doua dintre acestea ar putea fi implicata si Simona Halep. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in primul meci la Roma

Simona Halep a continuat aventura pe zgura in pregatirea participarii la Roland Garros cu turneul de la Roma. Din cauza ploii care a cazut fara oprire miercuri, organizatorii au programat peste 50 de meciuri joi. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )