Libnet.ro
UNICEF

01:05

Manusa aruncata pentru Simona Halep: La anul voi ajunge pe primul loc in lume, ameninta o jucatoare de top

Adevărul Adevărul,
Manusa aruncata pentru Simona Halep: La anul voi ajunge pe primul loc in lume, ameninta o jucatoare de top

Simona Halep incheie al doilea an consecutiv pe primul loc in lume, dar in 2019 ii va fi mult mai greu sa se mentina la acest nivel. continuă pe Adevărul

inca o distinctie pentru Simona Halep. IPS Teodosie ii acorda sportivei Crucea Sf. Apostol Andrei

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va conferi marti sportivei Simona Halep distinctia eparhiala a Arhiepiscopiei Tomisului pentru mireni Crucea Sf. Ap. Andrei a Dobrogei).

Cum arata clasamentul WTA dupa turneul Elite Trophy. Avans mare pentru Simona Halep

WTA a actualizat, luni, clasamentul dupa mini Turneul Campioanelor gazduit de Zhuhai, China.

Darren Cahill: Simt ca am avut un loc de munca de vis n ultimii trei ani datorita persoanei cu care lucrez. Simona Halep este o profesionista desavrsita

Sezonul 2018 a luat sfarsit pentru Simona Halep, liderul mondial ratand prezenta la Turneul Campioanelor din cauza herniei de disc de care sufera. Aflat in vacanta, Darren Cahill a vorbit pentru WTA Insider despre cum s-au vazut ultimele sezoane, antrenorul australian fiind de parere ca are un loc de munca de vis, iar asta datorita Simonei Halep.

Simona Halep e pe primul loc si in TOPUL CASTIGURILOR din tenis in 2018: Suma RECORD pe care a obtinut-o

Romanca Simona Halep, care va incheia pentru al doilea an la rand pe primul loc in clasamentul WTA, este jucatoarea care a castigat cei mai multi bani in 2018 in circuitul profesionist feminin de tenis WTA):.

Simona Halep, jucatoarea cu cei mai multi bani cstigati din tenis n 2018 n circuitul WTA

Romanca Simona Halep, care va incheia pentru al doilea an la rand pe primul loc in clasamentul WTA, este jucatoarea care a castigat cei mai multi bani in 2018 in circuitul profesionist feminin de tenis WTA), 7,4 milioane dolari.

Darren Cahill, despre ce o tine in loc pe Simona Halep

Simona Halep si Darren Cahill au vorbit pentru podcastul WTA Insider despre ce au insemnat pentru ei ultimii ani si cat de mult conteaza sa fii pe primul loc.

Simona Halep va primi titlul de Doctor Honoris Causa in semn de recunoastere a valorilor Romaniei

Universitatea de Vest din Timisoara va acorda titlul de Doctor Honoris Causa sportivei numarul 1 mondial in tenis, Simona Halep, pentru recunoasterea valorilor Romaniei.

Simona Halep va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest din Timisoara

Universitatea de Vest din Timisoara va acorda titlul de Doctor Honoris Causa sportivei numarul 1 mondial in tenis, Simona Halep, pentru recunoasterea valorilor Romaniei.

Simona Halep, lider mondial de 53 de saptamani

Romanca Simona Halep se afla pentru a 53-a saptamana pe primul loc in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, cu un avans confortabil de peste 1. 000 de puncte fa.

Simona Halep vine la Universitatea Ovidius. Va primi un titlu decernat pentru prima data in istoria institutiei

Simona Halep, numarul 1 mondial la tenis feminin, va fi prezenta astazi la Universitatea Ovidius din Constanta, a carei studenta a fost in urma cu cativa ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )