Libnet.ro
UNICEF

14:45

Angelique Kerber este noua campioana de la Wimbledon, dupa ce a invins-o, in finala, pe Serena Williams

B1 B1,
Angelique Kerber este noua campioana de la Wimbledon, dupa ce a invins-o, in finala, pe Serena Williams

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber a reusit, sambata, sa castige turneul de Grand Slam de la Wimbledon, invingand-o, in finala, pe marea campiona Serena Williams. Angie a invins-o pe. continuă pe B1

Nemtoaica Angelique Kerber este prima finalista de la Wimbledon

Angeique Kerber, cea mai buna jucatoare din Germaniala momentul actual, s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon.

Wimbledon: Lectia tactica a lui Angelique Kerber - Nemtoaica merge n finala; Jelena Ostapenko, victima propriilor erori

Jelena Ostapenko a jucat din nou la totul sau nimic, insa aceasta strategie s-a dovedit falimentara impotriva unei jucatoare cu atata experienta precum Angelique Keber. Desi a dominat categoric la capitolul lovituri castigatoare 30-10), letona a fost invinsa de o adversara care a stiut cum sa profite de erorile fostei castigatoare de la Roland Garros 35 de erori nefortate a avut Jelena). Kerber este in finala la Wimbledon dupa un meci de doar o ora si sapte minute 6-3, 6-3).

WIMBLEDON 2018. Angelique Kerber o invinge in finala pe Serena Williams

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber a castigat, sambata, finala feminina a turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in doua seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe americanca Serena.

Serena Williams si Angelique Kerber s-au calificat in finala de la Wimbledon: Americanca, aproape de un nou trofeu la doar 10 luni dupa ce a nascut

Finala din acest an de la Wimbledon de pe tabloul feminin va avea loc intre Serena Williams si Angelique Kerber. Americanca a trecut joi de Julia Goerges cu 6-2 6-4 si a reusit sa ajunga intr-o finala.

Angelique Kerber castiga finala de la Wimbledon. Serena: Pentru toate mamele

Angelique Kerber a obtinut o victorie usoara contra Serenei Williams, sambata, in finala de la Wimbledon.

LIVESCORE Serena Williams vs Angelique Kerber 3-6, 1-2

Pe 2 septembrie 2017, Serena Williams nastea o fetita Olympia). La mai putin de un an distanta, americanca va disputa a zecea sa finala de la Wimbledon are sapte titluri la All England Club). Este de fapt o reeditare a ultimului act din 2016, atunci cand Serena a invins-o pe Angelique Kerber. Cele doua se afla din nou fata in fata pe iarba londoneza. Finala feminina de la Wimbledon este in direct pe Eurosport si LIVESCORE pe HotNews. ro. Intra in material pentru a fi la curent cu cele mai importante momente ale disputei.

Angelique Kerber, regina la Wimbledon - Rigoare nemteasca vs Ziua cenusie a Serenei Williams (6-3, 6-3)

Revenirea senzationala a Serenei Williams spre varful tenisului mondial s-a oprit, cel putin pentru moment, in finala de la Wimbledon. Americanca a aratat un amestec de neliniste interioara, erori nefortate si neincredere in momentele importante. Angelique Kerber a facut ce a stiut mai bine: a dus disputa in zona de uzura, de lupta fizica, a returnat incredibil de pe baseline si a castigat titlul de la All England Club pentru prima data in cariera 6-3, 6-3, dupa un meci de o ora si 5 minute). Se actualizeaza.

LIVESCORE Serena Williams vs Angelique Kerber

Pe 2 septembrie 2017, Serena Williams nastea o fetita Olympia). La mai putin de un an distanta, americanca va disputa a zecea sa finala de la Wimbledon are sapte titluri la All England Club). Este de fapt o reeditare a ultimului act din 2016, atunci cand Serena a invins-o pe Angelique Kerber. Cele doua se afla din nou fata in fata pe iarba londoneza. Finala feminina de la Wimbledon va fi in direct pe Eurosport si LIVESCORE pe HotNews. ro.

Novak Djokovic se califica eroic in finala de la Wimbledon dupa o victorie in fata lui Nadal

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic s-a calificat sambata in finala turneului de Mare Slem de la Wimbledon dupa ce a trecut in cinci seturi, 6-4, 3-6, 7-6 11/9), 3-6, 10-8, de numarul 1 mondial, spaniolul.

Federer eliminat in sferturi la Wimbledon dupa un decisiv agonizant

Roger Federer nu pierduse niciun set pana in sferturile de finala la Wimbledon in acest an, dar a parasit miercuri competitia dupa un meci de cinci acte cu sud-africanul Kevin Anderson.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )