Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cadou de 100.000 de euro pe care Simona Halep i l-a facut lui Ion Tiriac

Adevărul Adevărul,
Cadou de 100.000 de euro pe care Simona Halep i l-a facut lui Ion Tiriac

Simona Halep si Ion Tiriac se afla in relatii foarte stranse, jucatoarea de tenis condiderand ca omul de afaceri este unul dintre mentorii ei. continuă pe Adevărul

Simona Halep invinsa categoric in finala de la Roma

Simona Halep a facut un simplu act de prezenta, duminica, in finala turneului WTA de la Roma.

S-A AFLAT! NOI detalii despre relatia dintre Simona Halep si Ion Tiriac: I-a oferit UN BOLID de LUX! Costa o AVERE

Simona Halep a ofirit noi detalii despre sustinerea pe care Ion Tiriac i-a acordat-o de-a lungul timpului. Numarul 1 mondial a dezvaluit recent ca a trebuit sa ii ofere omului de afaceri o limuzina de 100. 000 de.

Cel mai ciudat lucru pe care Tiriac l-a facut cu Halep

Simona Halep a vorbit de mai multe ori despre relatie apropiata pe care o are cu Ion Tiriac. Ei au facut mai multe pariuri de-a lungul timpului si, la un moment dat, sportiva chiar a fost nevoita sa ii dea.

VIDEO WTA Roma: Simona Halep vs Elina Svitolina 0-6, 4-6/ Fara solutii - Halep, nvinsa n finala pentru a doua oara consecutiv

Simona Halep 1 WTA) a ratat pentru a doua oara consecutiv sansa de a-si trece in palmares trofeul de la Foro Italico, fiind invinsa inca o data de Elina Svitolina 4 WTA). Ucraineanca s-a impus categoric, scor 6-0, 6-4, dupa o partida in care a servit perfect, a fost extrem de inspirata si nu i-a lasat prea multe sanse liderului mondial. Halep, care a acuzat dureri la spate dupa primul set al finalei, s-a deplasat foarte greu in teren, a gresit mult si nu a reusit sa gaseasca solutii pentru jocul Elinei.

Simona Halep, SETata pe afaceri: Suma FABULOASA pe care o incaseaza dupa ce si-a inchiriat HOTELUL din Poiana Brasov!

Desi are o multime de afaceri in care si-a investit banii castigati din tenis, Simona Halep nu are suficient timp sa se ocupe de ele. Doar pentru achizitionarea unui hotel in statiunea Poiana Brasov se.

Simona Halep, SETata pe afaceri: Suma FABULOASA pe care o incaseaza dupa ce si-a inchiriat HOTELUL din Poiana Brasov!

Desi are o multime de afaceri in care si-a investit banii castigati din tenis, Simona Halep nu are suficient timp sa se ocupe de ele. Doar pentru achizitionarea unui hotel in statiunea Poiana Brasov se.

Simona Halep, a 29 saptamana pe locul 1 mondial. Care este acum diferenta dintre ea si daneza Caroline Wozniacki

Simona Halep a jucat finala turneului de la Roma, unde a fost invinsa clar de Elina Svitolina, dar acest lucru nu a detronat-o de pe locul 1 mondial.

Simona Halep, dupa ce a pierdut finala de la Roma: Nu a fost vorba de nicio accidentare. Nu am fost fresh azi

Simona Halep a pierdut clar finala turneului Premier 5 de la Roma, fiind depasita de Elina Svitolina, scor 6-0, 6-4, dupa numai o ora si sapte minute de joc. Liderul mondial a asigurat ca nu a fost vorba de nicio accidentare, desi a cerut time-out medical in setul secund al finalei de la Foro Italico. Jucatoarea noastra s-a declarat dezamagita de modul in care a evoluat in primul set, precizand ca nu a fost fresh.

Simona Halep a pierdut finala de la Roma

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut, astazi, a doua finala la rand la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, fiind invinsa de ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, cu scorul de 6-0, 6-4. Simona Halep a acuzat dureri la spate in setul secund si a mers la vestiare cu fizioterapeutul, revenind pe teren dupa aproape cinci minute.

VIDEO Simona Halep, desfiintata in finala turneului de la Roma. Svitolina nu i-a dat nicio sansa

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut, duminica, a doua finala la rand la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, fiind invinsa de ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, cu scorul de 6-0, 6-4. Simona Halep a acuzat dureri la spate in setul secund si a mers la vestiare cu fizioterapeutul, revenind pe teren dupa aproape cinci minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )