Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cosmarul rusoaicelor: Motivul pentru care Bianca Bazaliu a fost chemata de urgenta la Paris. Ea poate fi arma secreta a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Cosmarul rusoaicelor: Motivul pentru care Bianca Bazaliu a fost chemata de urgenta la Paris. Ea poate fi arma secreta a Romaniei

Bianca Bazaliu e jucatoarea chemata in lotul Romaniei, dupa accidentarea suferita de Cristina Neagu. Interul stanga de la CSM Bucuresti stie cum e sa invingi Rusia!. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care nu ar trebui sa usuci niciodata hainele pe calorifer

Medicii atentioneaza ca exista trei lucruri pe care o multime de persoane le fac iarna si care pot ajunge sa puna in pericol plamanii. Uscarea hainelor pe calorifer - Acest lucru duce la cresterea.

Motivul pentru care trebuie sa pui in frigider un pahar cu apa si o moneda

Sheila Pulanco Russell, o americana a dezvaluit trucul ei magic prin care isi poate da seama daca au avut loc intreruperi de curent. Ai nevoie de unpaharcu apa pe care il introduci.

Un angajat de la o firma de salubritate din Iasi si-a dat in judecata sefii. Motivul pentru care le-a cerut daune morale

Un angajat de la o firma de salubritate din Iasi si-a dat in judecata sefii si le-a cerut daune morale pentru faptul ca la el nu a venit MosCraciun! Mai exact, omul este extrem de suparat ca desi.

CE Handbal (f): Bianca Bazaliu, convocata n locul Cristinei Neagu n lotul Romniei

Handablista Bianca Bazaliu a fost convocata de staful echipei nationale a Romaniei pentru ultimele meciuri din cadrul Campionatului European din Franta, dupa accidentarea suferita de Cristina Neagu.

Bianca Bazaliu a ajuns in cantonamentul Romaniei de la Paris. Ce mare semn de intrebare are Martin Ambros in privinta inlocuitoarei Cristinei Neagu

Bianca Bazaliu, tanara jucatoare de 21 de ani chemata de urgenta in Franta pentru a o inlocui pe Cristina Neagu in lotul echipei nationale de handbal, a ajuns in cantonamentul de la Paris si se antreneaza alaturi de celelalte tricolore.

Sofer oprit in trafic cu focuri de arma. Motivul pentru care a fugit de politie

Pe numele tanarului de 25 de ani a fost intocmit dosar penal, fiind cercetat in continuare in stare de libertate.

Motivul ciudat pentru care o femeie a inscenat rapirea copilului sau. Detaliile cutremuratoare aflate de politisti

Chen este o femeie in varsta de 33 de ani dinChina, care a inscenatrapirea propriului copil. Dupa o cautare la nivel national, adevarul a iesit la iveala, iar acum femeiarisca sa fie aspru.

Motivul pentru care romanii demareaza propria afacere: Nu am gasit unde sa ma angajez

Romania si Cipru au cele mai mari ponderi ale cetatenilor care spun ca isi demareaza propria afacere pentru ca nu au gasit unde sa angajeze, spre deosebire de cetatenii din celelalte state, care de cele mai multe ori spun ca au gasit o oportunitate potrivita pentru a face acest lucru, arata Eurostat.

Sorana Cirstea a cedat: S-a aflat motivul pentru care si-a anuntat, brusc, retragerea de la echipa de Fed Cup

Dupa o lunga perioada in care s-a speculat pe seama problemelor existente intre jucatoarele din echipa de Fed Cup, luni, a venit o veste neasteptata.

Magia Zilei. Motivele pentru care nativii din Taur sunt insomniaci. Hainele, o mare problema

Mihai Voropchievici a vorbit marti dimineata, la Magia Zilei, despre lucrurile care le provoaca insomnii nativilor din zodia Taur. Perseverenta, conservatorismul, dar si preferintele pentru lux si.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )