Libnet.ro
UNICEF

11:45

CTP, avertisment dur dupa retragerea lui Halep

Antena3 Antena3,
CTP, avertisment dur dupa retragerea lui Halep

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a retras din turneul WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 3. 000 dolari, vineri seara, dupa ce a invins-o in sferturi pe Catherine Bellis. continuă pe Antena3

CTP a lansat un avertisment dur dupa retragerea lui Halep: A explicat de ce problema Simonei e extrem de grava

Simona Halep se afla intr-o forma fantastica in acest inceput de an in care a pierdut un singur meci, finala de la Australian Open. Din pacate, ea va reveni pe teren, in cel mai bun caz, la inceputul lunii martie.

Simona Halep, reactie bizara la intoarcerea in Romania dupa abandonul de la Doha

Simona Halep a revenit in Romania, dupa ce a parasit turneul de la Doha din cauza unei accidentari! Citeste si: CTP, avertisment dur dupa retragerea lui Halep Fostul lider mondial a refuzat sa ofere.

Simona Halep, dupa retragerea de la Doha: Sunt foarte suparata, durerea a fost insuportabila

Calificata in semifinalele turneului de la Doha, Simona Halep a fost nevoita sa se retraga din competitie din cauza accidentarii de la piciorul drept. Nu va mai exista inca un duel cu Garbine Muguruza, cel putin nu la aceasta competitie. Sunt foarte suparata, durerea a fost insuportabila. Sper sa pot sa joc la Indian Wells, a precizat Simona Halep.

Simona Halep, dupa retragerea fortata de la Doha: Este frustrant sa te califici in semifinalele unui turneu. Am...

Simona Halep a renuntat la turneul de la Doha din cauza unei accidentari suferite si a revenit in Romania. Romanca a fost extrem de suparata si a oferit o explicatie. Simona a transmis pe Facebook ca.

Clasamentul WTA actualizat in timp real dupa abandonul lui Halep la Doha

Simona Halep a avut in aceasta saptamana sansa de a reveni in fotoliul de lidera a clasamentului mondial, insa a ratat aceasta sansa in doua randuri.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )