Libnet.ro
UNICEF

23:46

Cum a impresionat Serena Williams asistenta la interviul avut dupa abandonul din finala de la Rogers Cup

Adevărul Adevărul,
Cum a impresionat Serena Williams asistenta la interviul avut dupa abandonul din finala de la Rogers Cup

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a castigat, duminica, turneul Rogers Cup profitand in finala de abandonul Serenei Williams. continuă pe Adevărul

Naomi Osaka, inainte de marele duel cu Serena Williams: Este mama mea din tenis

Cu siguranta, socul meciurilor din sferturile de la Toronto va fi cel in care Serena Williams o va intalni pe Naomi Osaka. Ultima confruntare directa a avut loc in finala de la US Open, acolo unde nipona a invins-o pe americanca. Este mama mea din tenis, e persoana pe care am vazut-o cand eram un copil, a precizat Osaka.

VIDEO Bianca Andreescu, campioana la Toronto dupa ce Serena Williams s-a retras in primul set Al doilea titlu din cariera

Finala de la Toronto Rogers Cup) s-a terminat dupa doar 18 minute de joc, dupa ce Serena Williams a abandonat la scorul de 3-1 pentru adversara in primul set. intr-un moment emotionant, in care Bianca Andreescu noua campioana) a imbratisat-o pe americanca, aceasta i-a spus ca simte dureri in zona superioara a spatelui. Acesta este al doilea titlu din cariera jucatoarei canadiene de origine romana, care s-a impus si la Indian Wells in 2019. in urma acestui rezultat, Bianca va urca pana pe locul 14 in clasamentul WTA si pe pozitia a opta in ierarhia WTA Race conteaza pentru calificarea la Turneul Campioanelor).

VIDEO WTA Toronto: Serena Williams, duel cu Bianca Andreescu pentru titlu, dupa a 500-a victorie pe hard din cariera

Serena Williams SUA, 10 WTA) s-a calificat in finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o pe Marie Bouzkova Cehia, 91 WTA), scor 1-6, 6-3, 6-3.

VIDEO WTA Toronto: Serena Williams, in semifinale dupa o victorie in doua seturi cu Naomi Osaka Nipona revine pe primul loc mondial

Serena Williams locul 10 mondial) a invins-o pe Naomi Osaka 2 WTA) si s-a calificat in semifinale la Rogers Cup Toronto), unde o va intalni pe Marie Bouzkova, dupa abandonul Simonei Halep.

Bianca Andreescu isi trece un nou trofeu important in cariera: Serena Williams a abandonat in finala de la Rogers Cup (VIDEO)

La doar 19 ani, Bianca Andreescu, jucatoare din Canada cu parinti romani, isi trecut un nou trofeu important in cariera dupa ce Serena Williams a abandonat duminica seara in finala de la Rogers Cup. La.

Serena Williams: in semifinale, la un moment dat, ma gandeam la sutienul meu

Serena Williams este adversara Biancai Andreescu din finala de la Rogers Cup 2019. Jucatoarea din America a trecut in trei seturi de Marie Bouzkova, scor 1-6, 6-3, 6-3, si, la conferinta de presa de dupa meci, a povestit ce i s-a intamplat pe teren, in timpul partidei cu sportiva din Cehia.

Desfasurare incredibila de scor in meciul Serena Williams - Marie Bouzkova, in care s-a decis cu cine va juca Bianca Andreescu in finala la Rogers Cup

Dupa ce Bianca Andreescu a trecut de Sofia Kenin, a doua semifinala de la Rogers Cup le+a adus fata in fata pe Serena Williams si Marie Bouzkova.

Serena Williams, victorie fara dubii in fata viitorului lider mondial. Cum arata semifinalele turneului de la Toronto

Serena Williams, finalista de la Wimbledon, pare sa treaca printr-o perioada foarte buna, reusind sa se califice in semifinale la Rogers Cup.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )