Libnet.ro
UNICEF

10:31

DigiSport: Cu ce vedeta a petrecut Bianca Andreescu, dupa ce a scris istorie la Rogers Cup

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Cu ce vedeta a petrecut Bianca Andreescu, dupa ce a scris istorie la Rogers Cup

Bianca Andreescu a devenit o adevarata celebritate dupa titlul de la Rogers Cup - jucatoarea de 19 ani este prima canadianca din ultimii 50 de ani care triumfa la turneul de Toronto. Nu numai comeback-ul sau fantastic dupa o pauza lunga provocata de o accidentare la umar, ci si gestul sau admirabil din finala cu Serena Williams i-au atras numerosi fani. continuă pe Hotnews

DigiSport: Cat de bine vorbeste Bianca Andreescu limba romana? Mesajul superb pentru fanii din Romania

Bianca Andreescu are fanii de partea ei la Toronto, acolo unde va lupta cu Serena Williams pentru marele trofeu. La fiecare meci, jucatoarea canadiana cu origini romanesti a fost incurajata atat de canadieni, cat si de romani. Pe langa sprijinul fanilor, la Rogers Cup, Bianca i-a avut alaturi si pe parintii ei. Ea a oferit un interviu in limba romana pentru Digi Sport.

Cine este Bianca Andreescu, castigatoarea de la Rogers Cup: Acest trofeu este doar inceputul

La 19 ani, a castigat trofeul de la Rogers Cup de la Toronto. Bianca Andreescu, jucatoarea din Canada cu origini romanesti, a reusit sa obtina marele premiu, dupa ce Serena Williams a fost nevoita sa abandoneze competitia. Ambitioasa, tanara promite ca acest trofeul este doar inceputul in cariera sa profesionala. Bianca Andreescu, sportiva care a .

Digi Sport: Ce scrie presa internationala despre gestul facut de Bianca Andreescu in timp ce Serena Williams plangea in hohote

Bianca Andreescu a castigat Rogers Cup, dupa abandonul Serenei Williams, iar momentele de la final au facut inconjurul lumii. Tanara sportiva din Canada 19 ani) s-a dus langa adversara sa, marea campioana americana, pentru a o consola. Serena Williams 37 de ani) plangea in hohote, iar Bianca Andreescu a mers si a luat-o in brate, dupa care i-a spus cateva cuvinte, in aplauzele celor prezenti.

VIDEO Bianca Andreescu, campioana la Toronto dupa ce Serena Williams s-a retras in primul set Al doilea titlu din cariera

Finala de la Toronto Rogers Cup) s-a terminat dupa doar 18 minute de joc, dupa ce Serena Williams a abandonat la scorul de 3-1 pentru adversara in primul set. intr-un moment emotionant, in care Bianca Andreescu noua campioana) a imbratisat-o pe americanca, aceasta i-a spus ca simte dureri in zona superioara a spatelui. Acesta este al doilea titlu din cariera jucatoarei canadiene de origine romana, care s-a impus si la Indian Wells in 2019. in urma acestui rezultat, Bianca va urca pana pe locul 14 in clasamentul WTA si pe pozitia a opta in ierarhia WTA Race conteaza pentru calificarea la Turneul Campioanelor).

Bianca Andreescu, felicitata de premierul Canadei: Sportiva de etnie romana a devenit prima canadiana care triumfa la Rogers Cup, dupa o pauza de 50 de ani (FOTO)

Premierul Justin Trudeau a felicitat-o pe Bianca Andreescu. Sportiva canadiana de etnie romana s-a impus la Rogers Cup, devenind astfel prima tenismena din Canada care se impune la Toronto dupa o pauza de 50 de.

Bianca Andreescu, decizie radicala dupa ce a castigat Rogers Cup. Ce a facut canadianca de origine romana la finalul meciului cu Serena Williams

Bianca Andreescu a castigat Rogers Cup, al doilea trofeu major din cariera ei, dupa ce in luna martie triumfase la Indian Wells.

Bomba in finala de la Rogers Cup! Bianca Andreescu a castigat trofeul, dar Serena a luat pe toata lumea pe nepregatite

Bianca Andreescu a castigat turneul Rogers Cup de la Toronto, dupa ce adversara ei din finala, Serena Williams, a abandonat dupa doar 19 minute, la scorul de 3-1 pentru adversara.

Bianca Andreescu o surclaseaza pe Eugenie Bouchard. Pe ce loc WTA a ajuns ea si care e diferenta neverosmila fata de fostul star al tenisului canadian

Bianca Andreescu este performera saptamanii trecute in tenisul feminin, ea castigand turneul de la Toronto, dupa finala cu Serena Williams.

Bianca Andreescu a castigat turneul de la Rogers Cup

Tanara jucatoare canadiana de tenis Bianca Andreescu a castigat turneul WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2,83 milioane dolari, dupa abandonul americancei Serena Williams in finala, la scorul de 3-1.

Bianca Andreescu a cucerit trofeul la Toronto

Tanara jucatoare canadiana de tenis Bianca Andreescu a castigat turneul WTA de la Toronto, dupa aban.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3425 seconds )