Libnet.ro
UNICEF

22:01

CE Handbal (f): Cristina Neagu, posibila ruptura de ligamente ncrucisate - va efectua joi un RMN/ Bianca Bazaliu, nlocuitoarea de urgenta

Hotnews Hotnews,
 CE Handbal (f): Cristina Neagu, posibila ruptura de ligamente ncrucisate - va efectua joi un RMN/ Bianca Bazaliu, nlocuitoarea de urgenta

Accidentata la genunchiul drept in minutul 52 al partidei cu Ungaria, Cristina Neagu va efectua joi un RMN si va ramane alaturi de echipa si in semifinala de vineri, pe care Romania calificata in proportie de 99%) o va juca impotriva Rusiei. Martin Ambros s-a gandit deja la o posibila inlocuitoare si Bianca Bazaliu ar urma sa ajunga in Paris pentru a se alatura tricolorelor. Jucatoarea in varsta de 21 de ani evolueaza pentru CSM Bucuresti, echipa alaturi de care a castigat Liga Campionilor in 2016. continuă pe Hotnews

Digisport: Prim verdict crunt pentru Cristina Neagu! Vesti foarte proaste din Franta. Decizia imediata a selectionerului

Cristina Neagu s-a accidentat grav pe finalul meciului cu Ungaria, iar primul verdict este unul crunt: ruptura de ligamente incrucisate.

Cristina Neagu, accidentare grava. Mesajul Federatiei Romane de Handbal

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare din istoria Campionatelor Europene de handbal, s-a accidentat grav in partida de miercuri impotriva Ungariei. Vom reveni cu mai multe informatii despre clasamentul final.

Pierdere uriasa pentru echipa Romaniei. Cristina Neagu s-a accidentat si a fost scoasa cu targa de pe teren

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare din istoria Campionatelor Europene de handbal, s-a accidentat grav in partida de miercuri impotriva Ungariei. Cu opt minute inainte de final, Cristina a fost faultata de.

Cristina Neagu: Nu dezarmam! Trebuie sa fim triste in seara asta si de maine sa ne gandim la urmatorul meci

Romania a pierdut in fata Olandei, scor 29-24, in primul meci din Grupele Principale la Campionatul European de handbal. Capitanul Romaniei, Cristina Neagu a analizat evolutia slaba a echipei, imediat dupa finalul meciului.

Martin Ambros, declaratie devastatoare dupa accidentarea teribila suferita de Cristina Neagu: Va rog, faceti ceva! Nu va mai ganditi doar la voi!

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii, a suferit o accidentare grava in timpul meciului impotriva Ungariei. Dupa partida, terminata cu o infrangere pentru noi, Martin Ambros a lansat un atac dur la.

CUMPLIT: Cristina Neagu, accidentare HORROR in meciul cu Ungaria. A ajuns la SPITAL! Detalii de ultim moment despre cea mai buna handbalista a lumii (FOTO)

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii,a suferit o accidentare teribila in meciul cu Ungaria. Sportiva se afla in atac si incerca sa arunce la poarta, dar i-a alunecat piciorul si s-a.

Nou record pentru Cristina Neagu! Ce a reusit liderul Romaniei in meciul cu Spania, de la Campionatul European

Meciul Romaniei cu Spania, al doilea din grupa Principala II, de la Campionatul European, a fost unul special pentru Cristina Neagu.

De ce am pierdut cu Olanda? Situatie rar intalnita in care s-a aflat Cristina Neagu in partida de aseara

Romania a fost surclasata in partida cu Olanda, pierzand la scor, 29-24, primul meci din Grupa Principala II de la Campionatul European de handbal feminin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )