Libnet.ro
UNICEF

01:05

Karolina Pliskova a obtinut titlul de la Roma

Online Sport Online Sport,
Karolina Pliskova a obtinut titlul de la Roma

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova a cucerit, duminica, trofeul in turneul WTA Premier 5 de la Roma dupa o finala contra britanicei Johanna Konta. continuă pe Online Sport

Karolina Pliskova a castigat turneul de la Roma si a depasit-o pe Simona Halep in clasamentul WTA

Karolina Pliskova a castigat turneul de la Roma, dupa ce a invins-o pe Johanna Konta, scor 6-3, 6-4. Acesta este primul titlu castigat de cehoaica la Foro Italico, al doilea al sezonului si al 13-lea al carierei. in urma acestui rezultat, Karolina a urcat pe pozitia a doua in clasamentul WTA, depasind-o pe Simona Halep.

DUPA CE KAROLINA PLISKOVA A CASTIGAT TURNEUL DE LA ROMA: Halep coboara pe locul 3 WTA

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 7 WTA si cap de serie 4, a castigat, astazi, turneul de la Roma, cu premii de 3,4 milioane de euro. Ca urmare a acestui succes, Pliskova o va depasi pe Simona Halep in clasamentul mondial.

WTA Roma: Karolina Pliskova s-a calificat in finala / Cehoaica o poate depasi pe Simona Halep in clasament

Karolina Pliskova 7 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Maria Sakkari 39 WTA), scor 6-4, 6-4. Cehoaica se va duela pentru titlu cu Johanna Konta 42 WTA). in cazul unei victorii, Karolina va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA, depasind-o pe Simona Halep.

WTA Roma: Karolina Pliskova, in semifinale - Victorie muncita impotriva Victoriei Azarenka

Karolina Pliskova s-a calificat in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma, dupa o victorie muncita, scor 6-75), 6-2, 6-2, in fata Victoriei Azarenka. Confruntare a durat doua ore si 25 de minute.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )