Libnet.ro
UNICEF

12:30

LIVE Sorana Cirstea in semifinale la Nurnberg (14:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Sorana Cirstea in semifinale la Nurnberg (14:30)

Jucatoarea Sorana Cirstea se afla la cea mai buna performanta din 2019, semifinale la Nurnberg. continuă pe Online Sport

LIVE Sorana Cirstea in semifinale la Nurnberg

Jucatoarea Sorana Cirstea se afla la cea mai buna performanta din 2019, semifinale la Nurnberg.

WTA Nurnberg: Sorana Cirstea, in semifinale - Cel mai bun rezultat din 2019

Sorana Cirstea, locul 93 WTA, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de categorie WTA International de la Nurnberg, inregistrand cea mai buna performanta a ei in acest sezon.

Sorana Cirstea rateaza calificarea in finala de la Nurnberg

Jucatoarea Sorana Cirstea a ratat calificarea in finala in de la Nurnberg, dar ramane cu cea mai buna performanta din 2019. Urmeaza prezenta la Roland Garros unde, in primul tur, o va intalni pe cehoaica Petra Kvitova.

Sorana Cirstea in semifinale la Nurnberg. Cel mai bun rezultat din 2019

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, joi, in careul de asi de la Nurnberg cu doar cateva zile inaintea debutului Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

WTA Nurnberg: Sorana Cirstea a castigat duelul romancelor in optimi / 6-4, 6-7 (6), 6-0 vs Laura Ioana Paar

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 93 WTA, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Nurnberg, trecand in optimi de Laura Ioana Paar Andrei), numarul 301 WTA, venita din calificari.

Sorana Cirstea, cel mai tare echipament din istoria tenisului. Cum a aparut la Nurnberg

Sorana Cirstea joaca excelent la Nurnberg, dar a atras atentia si cu tinuta sa spectaculoasa. Unul dintre comentatorii turneului a fost impresionat de echipamentul sportivei din Romania. Sorana Cirstea l-a.

WTA Nurnberg: Sorana Cirstea a ratat calificarea in finala (4-6, 5-7 cu Yulia Putintseva)

Sorana Cirstea, locul 93 WTA, a ratat, vineri, calificarea in finala turneului de categorie WTA International de la Nurnberg.

Sorana Cirstea a fost eliminata in semifinalele turneului de la Nurnberg

Sorana Cirstea, locul 93 WTA, a ratat, vineri, calificarea in finala turneului de categorie WTA International de la Nurnberg.

Sorana Cirstea se califica in semifinalele turneului de la Nurnberg, dupa un meci in care a pierdut primul set

Sorana Cirstea a reusit cea mai buna performanta din acest an. Romanca de pe locul 93 WTA s-a calificat, joi, in penultimul act al turneului WTA International de la Nurnberg.

Digisport: Sorana Cirstea, cel mai tare echipament de tenis din istorie. Cum a aparut la Nurnberg si ce a spus comentatorul

Sorana Cirstea joaca excelent la Nurnberg, dar a atras atentia si cu tinuta sa spectaculoasa. Unul dintre comentatorii turneului a fost impresionat de echipamentul sportivei din Targoviste.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )