Libnet.ro
UNICEF

23:30

LIVE VIDEO, direct de la Doha - Simona Halep vs CiCi Bellis. Jucatoarea noastra si-a surclasat adversara in primul set

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO, direct de la Doha - Simona Halep vs CiCi Bellis. Jucatoarea noastra si-a surclasat adversara in primul set

Simona Halep joaca in sferturile de finala ale turneului de la Doha impotriva americancei CiCi Bellis, numarul 48 WTA. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep e in semifinalele turneului de la Doha. Victorie cu un prim set remarcabil contra americancei Bellis

Simona Halep a terminat victorioasa meciul din sferturile de finala ale turneului de la Doha impotriva americancei CiCi Bellis, numarul 48 WTA.

VIDEO WTA Doha: Simona Halep vs Catherine Bellis 6-0, 6-4/ Halep, calificata in semifinale - Duel cu Garbine Muguruza

In ciuda scorului categoric 6-0, 6-4), Simona Halep nu a avut deloc o misiune usoara in fata americancei Catherine Bellis locul 48 WTA), jucatoare venita din calificari. Dupa un prim set in care i-a predat o adevarata lectie de tenis sportivei in varsta de 18 ani, Simona a scazut nivelul jocului in actul secund, a gresit mai mult, iar Bellis a profitat si a pus-o de multe ori in dificultate. Halep a gestionat insa cu inteligenta punctele importante din finalul partidei si s-a impus dupa o ora si 22 de minute de joc, asigurandu-si astfel un loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de Doha.

VIDEO LIVE, in direct de la Doha - Simona Halep vs Anastasia Sevastova, pentru un loc in sferturile de finala

Simona Halep joaca acum in optimile de finala ale turneului de la Doha, contra jucatoarei din Letonia, Anastasia Sevastova.

LIVE VIDEO, in direct de la Doha - Sorana Cirstea o infrunta pe Garbine Muguruza, in turul III la Qatar Open

Sorana Cirstea o intalneste la Doha pe Garbine Muguruza si incearca sa se califice in sferturile de finala ale competitiei din Qatar.

SIMONA HALEP-CATHERINE BELLIS LIVE la Doha ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO. Meci mai dificil decat pare

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3. 000 dolari, dupa ce a invins-o pe le.

WTA Doha: Meciul Simona Halep vs Catherine Bellis se va disputa vineri, dupa ora 16:00

In lupta pentru o loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha, Simona Halep 2 WTA) o va intalni pe Catherine Bellis SUA, locul 48 WTA), jucatoare aflata pe un val de incredere dupa ce a reusit sa treaca pana acum de Daria Kasatkina, Madison Keys si Karolina Pliskova. Prima confruntare dintre Halep si Bellis va incepe dupa ora 16:00 ora Romaniei).

Veste cumplita de la Doha: Simona Halep s-a retras accidentata. Nu va participa nici la Dubai (VIDEO)

Dupa o victorie incredibila in sferturile de la Doha in care a trecut de Catherine Bellis, cu 6-0 6-4, Simona Halep a anuntat vineri seara ca se retrage din turneu pentru ca este accidentata la picior, aceeasi.

VIDEO Simona Halep, de neoprit la Doha! A trecut la pas de Anastasia Sevastova si va juca in sferturile de finala

Simona Halep a obtinut o victorie clara in optimile de finala ale turneului de la Doha, contra jucatoarei din Letonia, Anastasia Sevastova.

Veste cumplita de la Doha: Simona Halep s-a retras accidentata. Nu va participa nici la Dubai

Dupa o victorie incredibila in sferturile de la Doha in care a trecut de Catherine Bellis, cu 6-0 6-4, Simona Halep a anuntat vineri seara ca se retrage din turneu pentru ca este accidentata la picior, aceeasi.

VIDEO WTA Doha: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-4, 6-3/ Halep, calificare la pas in sferturi - Aproape de nivelul maxim

Simona Halep a avut nevoie o ora si sase minute pentru a-si trece in cont a cincea victorie consecutiva in fata letonei Anastasija Sevastova 15 WTA, favorita numarul 13). A fost 6-4, 6-3 pentru numarul 2 WTA, care si-a asigurat astfel prezenta in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Doha. Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )