Libnet.ro
UNICEF

20:30

LIVEText Simona Halep vs Elina Svitolina 6-3, 3-6, 0-0

Hotnews Hotnews,
 LIVEText Simona Halep vs Elina Svitolina 6-3, 3-6, 0-0

Simona Halep este fara set castigat in fata Elinei Svitolina in ultimele trei partide, perioada in care sportiva noastra a cedat, printre altele, manse cu scorurile de 6-0, 6-1, 6-1. Jucatoarea din Ucraina este puternica la aproape toate capitolele, Elina avand un stil de joc care se pliaza perfect pe ceea ce joaca Halep se foloseste mult de forta loviturilor venite din terenul advers, are raspunsuri bune la atacurile in cross). Disputa din semifinalele turneului WTA de la Doha este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:30. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Simona Halep - Elina Svitolina, in semifinalele turneului de la Doha. Avem set decisiv!

Fostul lider mondial joaca acum cu Elina Svitolina 7 WTA) pentru calificarea in finala turneului de la Doha. Ulltimele trei meciuri dintre cele doua jucatoare s-au terminat cu victoria jucatoarei din Ucraina.

LIVEText Simona Halep vs Elina Svitolina 3-2

Simona Halep este fara set castigat in fata Elinei Svitolina in ultimele trei partide, perioada in care sportiva noastra a cedat, printre altele, manse cu scorurile de 6-0, 6-1, 6-1. Jucatoarea din Ucraina este puternica la aproape toate capitolele, Elina avand un stil de joc care se pliaza perfect pe ceea ce joaca Halep se foloseste mult de forta loviturilor venite din terenul advers, are raspunsuri bune la atacurile in cross). Disputa din semifinalele turneului WTA de la Doha este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:30.

LIVE Simona Halep - Elina Svitolina in semifinale la Doha (15:30)

Pentru a opta oara in cariera Simona Halep o va intalni pe ucraineanca Elina Svitolina. Miza este un loc in finala turneului de la Doha.

LIVE Simona Halep - Elina Svitolina in semifinale la Doha

Pentru a opta oara in cariera Simona Halep o va intalni pe ucraineanca Elina Svitolina. Miza este un loc in finala turneului de la Doha. Apasati aici pentru live video .

LIVE Simona Halep - Elina Svitolina in semifinale la Doha. Meciul ajunge in decisiv!

Pentru a opta oara in cariera Simona Halep o va intalni pe ucraineanca Elina Svitolina. Miza este un loc in finala turneului de la Doha. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep - Elina Svitolina in semifinale la Doha

Pentru a opta oara in cariera Simona Halep a intalnit-o pe ucraineanca Elina Svitolina. Miza este un loc in finala turneului de la Doha. Apasati aici pentru live video .

WTA Doha: Revenirea incredibila a razboinicei - Simona Halep, n finala dupa ce a salvat trei mingi de 5-1 ale Elinei Svitolina n decisiv (6-3, 3-6, 6-4)

Simona Halep ne-a oferit inca un meci dramatic, o partida menita sa o incarce pozitiv pe jucatoarea noastra din punct de vedere mental. La 4-1 pentru Elina Svitolina in decisiv, Simona a salvat trei mingi de break, iar de aici a inceput revenirea formidabila: a legat cinci game-uri la rand si a invins-o pe sportiva din Ucraina dupa un thriller de doua ore si sapte minute 6-3, 3-6, 6-4). Halep este in finala la Doha, acolo unde o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Angelique Kerber si Elise Mertens.

VIDEO WTA Doha: Revenirea incredibila a razboinicei - Simona Halep, n finala dupa ce a salvat trei mingi de 5-1 ale Elinei Svitolina n decisiv (6-3, 3-6, 6-4)

Simona Halep ne-a oferit inca un meci dramatic, o partida menita sa o incarce pozitiv pe jucatoarea noastra din punct de vedere mental. La 4-1 pentru Elina Svitolina in decisiv, Simona a salvat trei mingi de break, iar de aici a inceput revenirea formidabila: a legat cinci game-uri la rand si a invins-o pe sportiva din Ucraina dupa un thriller de doua ore si sapte minute 6-3, 3-6, 6-4). inclestarea teribila este perfect infatisata de numarul total al punctelor castigate: 97-97. Halep este in finala la Doha, acolo unde o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Angelique Kerber si Elise Mertens.

LIVEText Simona Halep vs Julia Goerges 4-0

Drumul spre semifinalele turneului WTA de la Doha trece pentru Simona Halep prin statia Julia Goerges. Nemtioaca este o jucatoare experimentata, cu un joc solid de pe linia de fund si cu o dreapta inversa care deschide bine terenul. in plus, Julia poseda un serviciu foarte bun, greu de returnat intr-o zi mare. Disputa Halep vs Goerges va fi in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVEText Simona Halep vs Julia Goerges 7-6(1), 1-2

Drumul spre semifinalele turneului WTA de la Doha trece pentru Simona Halep prin statia Julia Goerges. Nemtioaca este o jucatoare experimentata, cu un joc solid de pe linia de fund si cu o dreapta inversa care deschide bine terenul. in plus, Julia poseda un serviciu foarte bun, greu de returnat intr-o zi mare. Disputa Halep vs Goerges este in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )