Libnet.ro
UNICEF

17:15

Lovitura pentru Simona Halep! Naomi Osaka a fost desemnata jucatoarea lunii in locul sau

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Simona Halep! Naomi Osaka a fost desemnata jucatoarea lunii in locul sau

Naomi Osaka 20 de ani) a fost desemnata jucatoarea lunii august, conform WTA. Celelalte doua candidate la titlul de jucatoarea lunii august au fost Simona Halep si Serena Williams. Noua senzatie din tenis,. continuă pe Antena3

Simona Halep fara Darren Cahill in China

Pentru Simona Halep urmeaza seria de turnee din Asia, iar la primul dintre acestea lidera mondiala va fi lipsita de prezenta antrenorului Darren Cahill.

WTA: Naomi Osaka, jucatoarea lunii august; Simona Halep, locul doi

Japoneza Naomi Osaka, numarul sapte mondial si castigatoare a turneului US Open, a fost aleasa jucatoarea lunii august, a anuntat WTA, potrivit News. ro.

Halep, prea mica pentru Adidas: Firma germana a ingropat-o in bani pe Naomi Osaka. Explicatia deciziei

Simona Halep a cerut doua milioane de dolari pe an pentru a-si prelungi contractul cu Adidas la inceputul anului 2018. Nemtii n-au fost insa interesati. in schimb, tocmai i-au oferit campioanei de la US Open un contract urias.

Naomi Osaka mai da o lovitura dupa titlul de la US Open: A semnat un contract ce ii va aduce o avere

Primul titlu de Grand Slam de la US Open poate a fost putin umbrit de scandalul provocat de Serena Williams la adresa arbitrului de scaun, dar viitorul japonezei Naomi Osaka arata cu siguranta din in ce mai bine.

inca o lovitura financiara pe care o da Naomi Osaka. Castigatoarea de la US Open este asaltata de sponsori

La 20 de ani, japoneza Naomi Osaka a reusit sa castige primul ei Grand Slam din cariera, triumfand la US Open, dupa o finala castigata in fata americancei Serena Williams.

Capitolul la care Naomi Osaka i-a luat prim planul Simonei Halep

Japoneza Naomi Osaka, noua campioana de la US Open, s-a trezit cu o oferta uriasa pe masa din partea sponsorului tehnic Adidas.

Naomi Osaka, despre conflictul din finala de la US Open: Nu m-a ntristat

Naomi Osaka, castigatoare a turneului de Grand Slam de la US Open, a declarat ca scandalul dintre Serena WIlliams si arbitrul de scaun Carlos Ramos nu i-a alterat sentimentele privitoare la castigarea titlului, in mare parte pentru ca aceasta nu avea habar cum ar trebui sa reactioneze.

Naomi Osaka a devenit ambasador Nissan: campioana de la US Open a semnat un contract de sponsorizare pe 3 ani

Naomi Osaka, prima jucatoare de tenis din Japonia care a reusit sa castige un turneu de Grand Slam US Open), a devenit ambasador al brandului Nissan, dupa ce a semnat un contract de sponsorizare pe urmatorii 3 ani.

Naomi Osaka, mesaj infiorator: OK. E timpul ca eu sa parasesc aceasta planeta. Rusinea a atins un nivel critic

Naomi Osaka, japoneza care a castigat ultimul Grand Slam al anului, cel de la US Open, a starnit rumoare printr-un mesaj postat pe o retea sociala.

Ce i-a spus la ureche Serena lui Naomi Osaka dupa finala de la US Open

Vizibil emotionata dupa castigarea primului ei titlu de Mare Slem dupa o finala contra Serenei Williams, jucatoarea japoneza Naomi Osaka a primit cateva vorbe spuse in soapta din partea multiplei campioane americane.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )