Libnet.ro
UNICEF

09:00

MIHAELA BUZARNESCU - JULIA GOERGES LIVE TEXT. Jucatoarea din Germania dicteaza ritmul

Antena3 Antena3,
MIHAELA BUZARNESCU - JULIA GOERGES LIVE TEXT. Jucatoarea din Germania dicteaza ritmul

Mihaela Buzarnescu cedeaza primul set. Doua mingi de break pentru nemtoaica si la a doua incercare reuseste sa se apropie de castigarea primului set. Serveste! 0-1. Gorges incepe partida cu. continuă pe Antena3

MIHAELA BUZARNESCU - JULIA GORGES LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

MIHAELA BUZARNESCU - JULIA GORGES LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO. Mihaela Buzarnescu o infrunta azi la Doha pe Julia Gorges din Germania in optimi la Qatar Open. Partida incepe la ora 16:00 si este LIVE VIDEO pe Digi Sport si ONLINE STREAM pe Digi-Online. Partida este LIVE TEXTpe Antena3. ro.

MIHAELA BUZARNESCU - JELENA OSTAPENKO LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO

MIHAELA BUZARNESCU - JELENA OSTAPENKO LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO. Mihaela Buzarnescu o infrunta azi la Doha pe Jelena Ostapenko in turul secund la Qatar Open. Partida incepe la ora.

Mihaela Buzarnescu, invinsa in optimi la Doha. S-a oprit la al doilea obstacol din Top10

Mihaela Buzarnescu nu a reusit sa elimine o a doua jucatoare din Top10 la Doha si s-a oprit in optimile de finala, fiind invinsa de nemtoaica Julia Goerges in doua seturi, 6-2, 6-2.

VIDEO LIVE Mihaela Buzarnescu vs Julia Goerges, in direct de la Doha. Romanca, la un pas de alta performanta uriasa

Mihaela Buzarnescu este cea mai performanta jucatoare din tenisul romanesc, in ultimul an ea avand o ascensiune fulminanta.

Mihaela Buzarnescu produce socul zilei la Doha. Ce zi pentru romance, la Qatar Open

Mihaela Buzarnescu a reusit marea surpriza la Qatar Open, eliminand-o pe Jelena Ostapenko, cap de serie nr. 6, in doua seturi. Este prima victorie impotriva unei jucatoare din TOP 10 reusita de Mihaela.

VIDEO Mihaela Buzarnescu, invinsa de Julia Goerges, in optimi la Doha

Mihaela Buzarnescu este cea mai performanta jucatoare din tenisul romanesc, in ultimul an ea avand o ascensiune fulminanta.

Mihaela Buzarnescu, eliminata si la dublu in turneul de la Doha

Perechea romano-franceza Mihaela Buzarnescu/Alize Cornet a fost intrecuta de cuplul sloveno-spaniol Andreja Klepac/Maria Jose Martinez Sanchez, cu 6-2, 6-7 4), 12-10, joi, in optimile de finala probei de dublu di.

Mihaela Buzarnescu, in optimi la dublu, la Doha

Perechea Mihaela Buzarnescu/Alize Cornet Romania/Franta) a acces, marti, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Doha, cu premii de totale de 3. 000 de dolari. Mihaela.

Mihaela Buzarnescu, in optimi la dublu, la Doha

Perechea Mihaela Buzarnescu/Alize Cornet Romania/Franta) a invins perechea Alicja Rosolska/Abigail Spears Polonia/SUA), scor 2-6, 6-4, 10-6, dupa o ora si 24 de minute de joc, relateaza News. ro. Astfel, Buzarnescu si Cornet s-au calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Doha, cu premii de totale de 3. 000 de dolari.

Victorie istorica pentru Mihaela Buzarnescu, in turneul de la Doha

Mihaela Buzarnescu, numarul 43 mondial, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Doha, cu premii totale de 3. 000 de dolari. Mihaela Buzarnescu a trecut in primul tur de sportiva ucraineana Lesia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )