Libnet.ro
UNICEF

15:30

Performanta uriasa pentru Bianca Andreescu. Cum a schimbat ea istoria tenisului canadian prin calificarea in finala Rogers Cup

Adevărul Adevărul,
Performanta uriasa pentru Bianca Andreescu. Cum a schimbat ea istoria tenisului canadian prin calificarea in finala Rogers Cup

Jucatoarea canadiana, de origine romana, Bianca Andreescu, locul 27 WTA, s-a calificat, in finala turneului Rogers Cup, de la Toronto. continuă pe Adevărul

Victorie de senzatie pentru Bianca Andreescu la Rogers Cup. Canadianca, invingatoare dupa un meci maraton

Bianca Andreescu a revenit pe terenul de tenis, dupa o absenta destul de indelungata cauzata de dureri la umarul drept.

Cine este Bianca Andreescu si de ce i-a fermecat jucatoarea de tenis pe romani

Bianca Andreescu a reusit sa cucereasca inimile romanilor. Acesta este o sportiva canadiana de origine romana ce a inceput sa joace tenis la Pitesti. Desi are doar 18 ani, este senzatia inceputului de an. Care sunt reusitele cu care se poate mandri pana acum in cariera abia la inceput? Cine este Bianca Andreescu? Bianca Andreesu .

VIDEO Bianca Andreescu, campioana la Toronto dupa ce Serena Williams s-a retras in primul set Al doilea titlu din cariera

Finala de la Toronto Rogers Cup) s-a terminat dupa doar 18 minute de joc, dupa ce Serena Williams a abandonat la scorul de 3-1 pentru adversara in primul set. intr-un moment emotionant, in care Bianca Andreescu noua campioana) a imbratisat-o pe americanca, aceasta i-a spus ca simte dureri in zona superioara a spatelui. Acesta este al doilea titlu din cariera jucatoarei canadiene de origine romana, care s-a impus si la Indian Wells in 2019. in urma acestui rezultat, Bianca va urca pana pe locul 14 in clasamentul WTA si pe pozitia a opta in ierarhia WTA Race conteaza pentru calificarea la Turneul Campioanelor).

DigiSport: Cat de bine vorbeste Bianca Andreescu limba romana? Mesajul superb pentru fanii din Romania

Bianca Andreescu are fanii de partea ei la Toronto, acolo unde va lupta cu Serena Williams pentru marele trofeu. La fiecare meci, jucatoarea canadiana cu origini romanesti a fost incurajata atat de canadieni, cat si de romani. Pe langa sprijinul fanilor, la Rogers Cup, Bianca i-a avut alaturi si pe parintii ei. Ea a oferit un interviu in limba romana pentru Digi Sport.

Bomba in finala de la Rogers Cup! Bianca Andreescu a castigat trofeul, dar Serena a luat pe toata lumea pe nepregatite

Bianca Andreescu a castigat turneul Rogers Cup de la Toronto, dupa ce adversara ei din finala, Serena Williams, a abandonat dupa doar 19 minute, la scorul de 3-1 pentru adversara.

Bianca Andreescu, accidentarea, revenirea si marele duel cu Serena Williams

De multe ori, in tenisul masculin, publicul asteapta adevarata explozie a jucatorilor mai tineri, la nivelul performantei. Dominic Thiem, Alexander Zverev sau Stefanos Tsitsipas au ajuns in topul mondial, dar un element emotional pare sa le lipseasca momentan. Ei bine, nu acelasi lucru putem afirma despre Bianca Andreescu. in ciuda persistentei inconfortului fizic, sportiva de 19 ani pare sa treaca efectiv prin orice inconvenient pentru fiecare victorie.

WTA Toronto: Bianca Andreescu, victorie muncita cu Daria Kasatkina (Rezultatele zilei)

Bianca Andreescu s-a calificat in optimile turneului de la Toronto dupa o victorie in trei seturi, scor 5-7, 6-2, 7-5, obtinuta in fata Dariei Kasatkina. in aceeasi faza a competitiei au ajuns si Serena Williams, Karolina Pliskova, Kiki Bertens si Naomi Osaka. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu.

Bianca Andreescu a cucerit trofeul la Toronto

Tanara jucatoare canadiana de tenis Bianca Andreescu a castigat turneul WTA de la Toronto, dupa aban.

Bianca Andreescu, mentalitate de mare campioana in discursul dupa castigarea Rogers Cup: Sper sa fie doar inceputul

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a profitat, duminica, de abandonulSerenei Williams in finala de la Toronto si a castigat in premiera Rogers Cup.

Bianca Andreescu isi trece un nou trofeu important in cariera: Serena Williams a abandonat in finala de la Rogers Cup (VIDEO)

La doar 19 ani, Bianca Andreescu, jucatoare din Canada cu parinti romani, isi trecut un nou trofeu important in cariera dupa ce Serena Williams a abandonat duminica seara in finala de la Rogers Cup. La.

ştiri din Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )