Libnet.ro
UNICEF

06:00

Petra Kvitova, calificata in semifinale, la Doha, va evolua cu Caroline Wozniacki

Adevărul Adevărul,
Petra Kvitova, calificata in semifinale, la Doha, va evolua cu Caroline Wozniacki

Jucatoarea ceha Petra Kvitova Cehia), locul 21 WTA si cap de serie numarul 16, a beneficiat, vineri, de abandonul germanei Julia Goerges, locul 10 WTA si cap de serie numarul 9, la scorul de 6-4, 2-1 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha. Germana a acuzat o accidentare la sold. continuă pe Adevărul

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO. Monica Niculescu o infrunta azi la Doha pe numarul unu mondial Caroline Wozniacki in optimi la Qatar Open. Partida.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT. Meci greu pentru romanca

Wozniacki face break si conduce in primul set al meciului cu Niculescu. Stire initiala Monica Niculescu o infrunta azi la Doha pe numarul unu mondial Caroline Wozniacki in optimi la Qatar Open.

VIDEO WTA Doha: Final de drum pentru Monica Niculescu - A fost invinsa de Caroline Wozniacki (1 WTA)

Aventura Monicai Niculescu 92 WTA) la turneul de categorie Premier 5 de la Doha s-a oprit in optimi. Romanca nu a gasit solutii pentru jocul liderului mondial, Caroline Wozniacki 1 WTA), principala favorita, impunandu-se in doua seturi, scor 7-5, 6-1. Daneza a obtinut a noua victorie din tot atatea partide cu Niculescu, dupa 90 de minute de joc.

WTA Doha: Monica Niculescu, in optimi dupa abandonul Magdalenei Rybarikova - Duel cu daneza Caroline Wozniacki (1 WTA)

Dupa ce a invins-o in runda inaugurala pe Maria Sharapova, Monica Niculescu isi continua aventura la turneul de categorie Premier 5 de la Doha: a beneficiat de abandonul Magdalenei Rybarikova Slovacia, 18 WTA), cap de serie numarul 14, la scorul de 6-7 6), 6-2, 3-0. In optimile competitiei din Qatar, jucatoarea aflata pe locul 92 WTA o va intalni pe daneza Caroline Wozniacki 1 WTA), principala favorita.

Caroline Wozniacki, asaltata de mesaje de la romani dupa ce a facut acuzatii la adresaMonicaiNiculescu

Caroline Wozniacki, cea mai buna tenismena a lumii, si-a atras furia romanilor dupa ce a facut scandal joi seara, in meciul de la Doha cu Monica Niculescu 7-5, 6-1). Wozniacki a acuzat-o de lipsa de.

Caroline Wozniacki, scoasa din sarite de Monica Niculescu. Ce nu i-a convenit danezei in atitudinea jucatoarei noastre

Caroline Wozniacki a trecut de Monica Niculescu, in optimi la Doha, dupa un meci care a avut un moment extrem de tensionat.

MONICA NICULESCU-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci infernal pentru Niculescu la Qatar Open

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, miercuri seara, in optimile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat.

Monica Niculescu, atac dur la Caroline Wozniacki: Eu n-am mai auzit ca un numar 1 mondial sa declare asa ceva

Meciul de miercuri seara dintre Monica Niculescu si Caroline Wozniacki a fost marcat de o cearta urata atat in timpul meciului, cat si la declaratiile de dupa meciul. Dupa ce Monica Niculescu a revenit de.

Caroline Wozniacki vrea sa se apuce de alt sport dupa ce se lasa de tenis. Cum intentioneaza ea sa se reprofileze

Daneza Caroline Wozniacki, lider in clasamentul tenisului feminin, nu are de gand sa-si incheie cariera sportiva data cu tenisul.

Monica Niculescu pierde calificarea in sferturile de finala de la Doha

Wozniacki face break si conduce in primul set al meciului cu Niculescu. Stire initiala Monica Niculescu o infrunta azi la Doha pe numarul unu mondial Caroline Wozniacki in optimi la Qatar Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )