Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serena Williams dupa nfrngerea de la Wimbledon: Kerber a fost mai buna. Aceste doua saptamni mi-au aratat ca pot cstiga din nou un Grand Slam

Hotnews Hotnews,
 Serena Williams dupa nfrngerea de la Wimbledon: Kerber a fost mai buna. Aceste doua saptamni mi-au aratat ca pot cstiga din nou un Grand Slam

Invinsa de Angelique Kerber in finala de la Wimbledon, Serena Williams a laudat evolutia adversarei sale, precizand ca nemtoaica a fost jucatoarea mai buna. Castigatoare de sapte ori pe iarba londoneza, Serena Williams a declarat ca poate castiga din nou un trofeu de Grand Slam: Aceste doua saptamani mi-au aratat ca pot fi din nou competitiva si pot castiga din nou un Grand Slam. continuă pe Hotnews

LIVESCORE Serena Williams vs Angelique Kerber

Pe 2 septembrie 2017, Serena Williams nastea o fetita Olympia). La mai putin de un an distanta, americanca va disputa a zecea sa finala de la Wimbledon are sapte titluri la All England Club). Este de fapt o reeditare a ultimului act din 2016, atunci cand Serena a invins-o pe Angelique Kerber. Cele doua se afla din nou fata in fata pe iarba londoneza. Finala feminina de la Wimbledon va fi in direct pe Eurosport si LIVESCORE pe HotNews. ro.

LIVESCORE Serena Williams vs Angelique Kerber 3-6, 1-2

Pe 2 septembrie 2017, Serena Williams nastea o fetita Olympia). La mai putin de un an distanta, americanca va disputa a zecea sa finala de la Wimbledon are sapte titluri la All England Club). Este de fapt o reeditare a ultimului act din 2016, atunci cand Serena a invins-o pe Angelique Kerber. Cele doua se afla din nou fata in fata pe iarba londoneza. Finala feminina de la Wimbledon este in direct pe Eurosport si LIVESCORE pe HotNews. ro. Intra in material pentru a fi la curent cu cele mai importante momente ale disputei.

Serena Williams ajunge in finala de la Wimbledon

Propulsata de organizatorii turneului de Mare Slem de la Wimbledon pe lista capilor de serie, desi nu avea un clasament in primele 32 ale lumii, Serena Williams a ajuns sa dispute un nou meci cu trofeul pe masa la Londra.

Serena Williams este in finala la Wimbledon. Performanta fabuloasa pentru jucatoarea din America

Serena Williams face un turneu remarcabil la Wimbledon, unde s-a calificat in finala competitiei de pe iarba londoneza.

Angelique Kerber este noua campioana de la Wimbledon, dupa ce a invins-o, in finala, pe Serena Williams

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber a reusit, sambata, sa castige turneul de Grand Slam de la Wimbledon, invingand-o, in finala, pe marea campiona Serena Williams. Angie a invins-o pe.

Serena Williams si Angelique Kerber s-au calificat in finala de la Wimbledon: Americanca, aproape de un nou trofeu la doar 10 luni dupa ce a nascut

Finala din acest an de la Wimbledon de pe tabloul feminin va avea loc intre Serena Williams si Angelique Kerber. Americanca a trecut joi de Julia Goerges cu 6-2 6-4 si a reusit sa ajunga intr-o finala.

Serena Williams urca in topul WTA! Unde poate ajunge ea daca va castiga finala de la Wimbledon

Serena Williams s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, acolo unde o va intalni pe Angelique Kerber, din Germania.

Serena Williams urca in topul WTA. Unde poate ajunge ea daca va castiga finala de la Wimbledon

Serena Williams s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, acolo unde o va intalni pe Angelique Kerber, din Germania.

Serena Williams, propusa ca presedinte al Americii. Cine a lansat aceasta propunere nastrusnica

Serena Williams va juca azi finala feminina de la Wimbledon, impotriva nemtoaicei Angelique Kerber, meci programat la ora 16.

Wimbledon: Regina s-a ntors - Serena Williams, n finala la All England Club (Victorie scurta cu Julia Goerges)

Pe durata Roland Garros-ului, in Paris puteau fi vazute afise ale celor de la Nike cu The queen is back. Putem spune cu adevarat ca regina Serena Williams este inapoi in circuit la un nivel inalt, americanca reusind sa se califice joi in finala de la Wimbledon 6-2, 6-4 cu Julia Goerges, dupa o ora si zece minute).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )