Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep, interviu pentru The Telegraph: Am jucat bine in acest an, chiar daca nu am castigat turnee

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, interviu pentru The Telegraph: Am jucat bine in acest an, chiar daca nu am castigat turnee

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, intr-un interviu pentru The Telegraph, citat de news. ro, ca este la un nivel bun, cu toate ca inca nu a obtinut trofee in acest an. continuă pe Adevărul

Simona Halep: Mi s-au intamplat numai lucruri bune de cand am castigat la Paris. Joc cu incredere si cu placere, orice vine in plus este bonus

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, intr-un interviu pentru The Telegraph, ca de anul trecut, cand a castigat turneul de la Roland Garros, i s-au intamplat numai lucruri bune si acum considera ca este la un nivel bun, cu toate ca inca nu a obtinut trofee in acest an.

Simona Halep, la plecarea spre Paris: Sper sa fiu o albinuta care alearga bine si care joaca si bine. Este o suprafata care imi place

Simona Halep, locul 3 WTA, a plecat, marti, spre Paris, si a declarat la Aeroportul International Henri Coanda ca este apta pentru al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros.

Simona Halep, echipament de SENZATIE pentru Roland Garros! Ce spune romanca la plecarea spre Paris: Sper sa fiu o ALBINUTA care alearga bine si care joaca si bine! (FOTO)

Simona Halep locul 3 WTA) a plecat, marti, spre Paris, si a declarat, pe Aeroportul International Henri Coanda ca este apta pentru Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Ea a precizat ca la.

Simona Halep, pregatita de Roland Garros: unde s-a antrenat in aceasta dimineata

Simona Halep va participa, in cateva zile, la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Sportiva romanca a inceput deja antrenamentele. Simona Halep va participa, in scurt timp, la al doilea mare turneu Roland Garros. Sportiva romanca a ajuns deja la Paris, acolo unde are loc competitia. Sportiva romanca a testat [] .

Simona Halep, dupa tragerea la sorti pentru Roland Garros: Sper sa castig cateva meciuri

Simona Halep, locul 3 WTA, cap de serie numarul 3 si detinatoarea trofeului, a declarat dupa tragerea la sorti a tabloului feminind e simplu ca spera sa castige cateva meciuri la editia din acest an.

Simona Halep a plecat la Paris pentru Roland Garros

Pentru prima data in cariera Simona Halep se va afla in postura de detinatoare a titlului la un turneu de Mare Slem.

Mesaj special transmis de Simona Halep inainte de Roland Garros, pentru cei care au criticat-o

Simona Halep va incepe turneul de la Roland Garros, din postura de detinatoare a titlului, o postura inedita pentru sportiva care a cazut acum pe locul 3 mondial. Simona a dezvaluit care a fost unul dintre.

WTA Insider: Simona Halep, dominatoare pe zgura incepand din 2014 - A adunat in total 11.094 puncte

Simona Halep este vazuta de specialisti principala favorita la castigarea Roland Garros-ului din 2019, sportiva noastra dominand un clasament al tuturor turneelor disputate pe zgura incepand din 2014 incoace. Conform WTA Insider, Halep a adunat in aceasta perioada 11. 094 puncte fiind pe primul loc - este urmata de Maria Sharapova 6. 412 puncte).

VIDEO Simona Halep, gest de apreciere pentru Gica Hagi! Ce a facut fostul lider mondial inainte de Roland Garros

Simona Halep va luat startul in cel de-al doilea Grand Slam al anului, cel de la Roland Garros, acolo unde trebuie sa-si apere titlul.

BOMBA MONDENA tocmai a explodat: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Supriza imensa pentru fanii lui Smiley! Artistul a publicat o fotografie in care apare alaturi de cea mai buna jucatoare de tenis din tara noastra, Simona Halep.

ştiri din Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )