Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep o invinge pe Sarapova dupa un meci eroic si e in finala la Roma

Antena3 Antena3,
Simona Halep o invinge pe Sarapova dupa un meci eroic si e in finala la Roma

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 3. 729 dolari, invingand-o in trei seturi, 4-6, 6-1, 6-4,. continuă pe Antena3

VIDEO Simona Halep o invinge pe Maria Sarapova in trei seturi si va juca in finala turneului de la Roma!

Simona Halep a castigat partida cu Maria Sarapova din semifinalele turneului de la Roma, scor 4-6, 6-1, 6-4. Liderul mondial o va intalni duminica pe Elina Svitolina in ultimul act.

LIVETEXT Simona Halep versus Maria Sarapova, in semifinale la Roma

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc in a doua semifinala de la Roma. Castigatoarea va juca maine in ultimul act cu Elina Svitolina.

LIVEVIDEO Simona Halep o infrunta acum pe Maria Sarapova, in semifinale la Roma

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc in a doua semifinala de la Roma. Castigatoarea va juca maine in ultimul act cu Elina Svitolina.

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala ale turneului de la Roma. Bilant zdrobitor in favoarea ei la meciurile directe

Simona Halep a eliminat-o pe japoneza Naomi Osaka, in turul secund al turneului de la Roma, si s-a calificat in optimile de finala.

Simona Halep o invinge pe Maria Sharapova si e in finala la Roma

Victorie uriasa obtinuta de Simona Halep in fata Mariei Sharapova, sambata, in semifinalele turneului de la Roma. Asa am trait Simona Halep contra Maria Sharapova in semifinale la Roma.

LIVE Text Simona Halep vs Maria Sharapova (dupa ora 18:45)

Simona Halep 1 WTA) se afla la un meci distanta de prima finala pe zgura din acest an, insa pentru a reusi aceasta performanta trebuie sa treaca de Maria Sharapova 40 WTA), jucatoare pe care a invins-o o singura data in cele opt intalniri directe. in semifinala de la Roma, Simona poate profita de avantajul prospetimii fizice: liderul mondial a disputat doar doua partide la Foro Italico doua ore si 12 minute), in timp ce rusoaica a stat pe teren aproape 10 ore. Partida poate fi urmarita in direct la Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Roma: Simona Halep vs Maria Sharapova (dupa ora 18:00)/ Halep: Mereu a fost greu contra ei

Semifinalele turneului Premier 5 de la Roma propun un meci cu un afis grozav: Simona Halep, liderul mondial, vs Maria Sharapova 40 WTA), castigatoare a cinci titluri de Grand Slam. Rusoaica are 7-1 la intalnirile directe, insa la ultima confruntare Halep i-a administrat o adevarata lectie Mariei: 6-2, 6-2, la Beijing, in 2017. Partida dintre cele doua jucatoare va avea loc sambata, dupa ora 18:00, putand fi urmarita in direct la Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep in sferturi la Roma dupa retragerea lui Madison Keys

Simona Halep ar fi trebuit sa o intalneasca, miercuri dupa ora 14:00, pe americanca Madison Keys in optimile de finala ale turneului WTA de la Roma.

Simona Halep, calificata automat in sferturile turneului de la Roma. Ce s-a intamplat in aceasta dimineata

Simona Halep este deja in sferturile de finala ale turneului de la Roma, chiar daca nu a jucat in optimi contra americancei Madison Keys.

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Garcia (dupa ora 22:00)

Desi s-au intalnit deja de patru ori pana acum, Simona Halep si Caroline Garcia nu s-au duelat niciodata pe zgura. Acest lucru se intampla in sferturile de la Roma Premier 5), iar pe langa calificarea in penultimul act pentru Simona o victorie inseamna ramanerea pe locul intai in clasamentul WTA pe perioada Roland Garros-ului ar putea fi favorita numarul unu la Paris). Halep si Garcia stiu cine le asteapta in semifinale: Maria Sharapova. Meciul este in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )