Libnet.ro
UNICEF

19:32

Simona Halep, invinsa clar in finala de la Roma

Antena3 Antena3,
Simona Halep, invinsa clar in finala de la Roma

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, liderul mondial, a fost invinsa clar de ucraineanca Elina Svitolina, cu 6-0, 6-4, duminica, in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de. continuă pe Antena3

Simona Halep, invinsa clar in finala de la Roma de Elina Svitolina

Pentru al doilea an la rand, Simona Halep este infranta in finala de la Roma de catre Elina Svitolina. Fara energie dupa un meci maraton cu Maria Sharapova, romanca s-a vazut nevoita sa se declare.

Simona Halep, dupa ce a pierdut finala de la Roma: Nu a fost vorba de nicio accidentare. Nu am fost fresh azi

Simona Halep a pierdut clar finala turneului Premier 5 de la Roma, fiind depasita de Elina Svitolina, scor 6-0, 6-4, dupa numai o ora si sapte minute de joc. Liderul mondial a asigurat ca nu a fost vorba de nicio accidentare, desi a cerut time-out medical in setul secund al finalei de la Foro Italico. Jucatoarea noastra s-a declarat dezamagita de modul in care a evoluat in primul set, precizand ca nu a fost fresh.

Simona Halep invinsa categoric in finala de la Roma

Simona Halep a facut un simplu act de prezenta, duminica, in finala turneului WTA de la Roma.

Simona Halep a pierdut finala de la Roma

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut, astazi, a doua finala la rand la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, fiind invinsa de ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, cu scorul de 6-0, 6-4. Simona Halep a acuzat dureri la spate in setul secund si a mers la vestiare cu fizioterapeutul, revenind pe teren dupa aproape cinci minute.

Simona Halep in semifinale la Roma si ramane lidera mondiala!

Pentru prima data in acest an Simona Halep va disputa o semifinala pe zgura, dupa ce vineri seara a invins-o in sferturile de la Roma pe Caroline Garcia din Franta, cu 6-2, 6-3.

Simona Halep o invinge pe Sarapova dupa un meci eroic si e in finala la Roma

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 3. 729 dolari, invingand-o in trei seturi, 4-6, 6-1, 6-4,.

VIDEO Simona Halep, desfiintata in finala turneului de la Roma. Svitolina nu i-a dat nicio sansa

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut, duminica, a doua finala la rand la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, fiind invinsa de ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, cu scorul de 6-0, 6-4. Simona Halep a acuzat dureri la spate in setul secund si a mers la vestiare cu fizioterapeutul, revenind pe teren dupa aproape cinci minute.

Simona Halep in sferturi la Roma dupa retragerea lui Madison Keys

Simona Halep ar fi trebuit sa o intalneasca, miercuri dupa ora 14:00, pe americanca Madison Keys in optimile de finala ale turneului WTA de la Roma.

VIDEO Bucuria victoriei, nepretuita - Simona Halep si eliberarea demonilor interiori

A pierdut primul set 4-6), dar nu a renuntat. L-a castigat categoric pe al doilea 6-1), iar cand Maria Sharapova si-a fortat inca o data norocul cu o sedere prelungita la vestiare ne aducem aminte de finala de la Roland Garros din 2014) a raspuns prin agresivitate pe teren. Simona Halep este in finala la Roma, insa ceea ce conteaza cel mai mult este atitudinea aratata impotriva Mashei. Intra in material pentru a vedea cum arata bucuria in stare pura, cateva secunde care sintetizeaza perfect batalia dusa pret de doua ore si 24 de minute intre minte, corp si demonii interiori.

Simona Halep, despre momentul care a schimbat cursul jocului cu Sarapova: Darren Cahill a punctat decisiv

Victorioasa in fata Mariei Sarapova pentru a doua oara in cariera, Simona Halep este in finala la Roma. Ea va juca duminica impotriva Elinei Svitolina, de la ora 14.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )