Libnet.ro
UNICEF

09:45

Simona Halep pierde finala de la Doha in fata unei adversare care a simulat o accidentare in setul doi

Online Sport Online Sport,
Simona Halep pierde finala de la Doha in fata unei adversare care a simulat o accidentare in setul doi

Simona Halep a avut-o in mana pe Elise Mertens in finala de la Doha la 6-3 si 2-0, dar jucatorea din Belgia a apelat la unul dintre tertipurile acestui sport solicitand un timeout medical care s-a dovedit de departe cea mai inspirata lovitura a meciului. O intrerupere care a scos-o pe Halep din ritm si asa s-a ajuns intr-un set decisiv in care jucatoarea din Romania a cedat fizic. continuă pe Online Sport

Simona Halep pierde cu Elise Mertens, in finala de la Doha

Simona Halep pierde finala de la Doha, dupa ce Elise Mertens a reusit sa intoarca meciul in favoarea ei. Simona a plecat imediat dupa incheierea partidei, dupa ce a acuzat probleme medicale. Romanca s-a tinut de mai multe ori de spate in timpul ultimelor game-uri. Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) a juacat prima [] .

Simona Halep in finala de la Doha dupa o revenire senzationala cu Elina Svitolina

Pentru a 34-a oara in cariera Simona Halep va disputa o finala in circuitul WTA, dupa ce a invins-o pe Elina Svitolina dupa un meci aprig incheiat dupa trei seturi, 6-3, 3-6, 6-4. In decisiv Halep a revenit de la 1-4! .

Halep ataca finala la Doha: S-a anuntat ora meciului cu Svitolina. Ucraineanca a fost cosmarul Simonei in ultima perioada

Simona Halep va avea o misiune infernala pentru a ajunge in ultimul act la Qatar Total Open. Vineri, toti iubitorii tenisului din Romania vor fi cu ochii spre Doha.

Simona Halep pierde cu Elise Mertens, 6-3, 3-6, 3-6, intr-o finala roller-coaster la Doha

Simona Halep a pornit ca mare favorita in confruntarea cu o jucatoare in fata careia nu pierduse niciodata, Elise Mertens 21 WTA), in varsta 23 de ani. in ciuda infrangerii suferite, Halep va urca, luni, pe locul 2 WTA.

Simona Halep pierde cu Elise Mertens, 6-3, 4-6, 3-6, dupa o finala roller-coaster, la Doha

Simona Halep a pornit ca mare favorita in confruntarea cu o jucatoare in fata careia nu pierduse niciodata, Elise Mertens 21 WTA), in varsta 23 de ani. in ciuda infrangerii suferite, Halep va urca, luni, pe locul 2 WTA.

Simona Halep a fost invinsa in finala de la Doha: Elise Mertens, noua campiona dupa un meci extrem de echilibrat

Simona Halep a pierdut sambata finala de Doha dupa un meci extrem de strans impotriva Elisei Mertens. Belgianca s-a impus dupa 2 ore in trei seturi, scor 6-3 4-6 3-6. Halep a inceput foarte bine meciul si a.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Doha

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa de belgianca Elise Mertens cu 3-6, 6-4, 6-3, sambata, in finala turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 916. 131 dolari.

WTA Doha: Revenirea incredibila a razboinicei - Simona Halep, n finala dupa ce a salvat trei mingi de 5-1 ale Elinei Svitolina n decisiv (6-3, 3-6, 6-4)

Simona Halep ne-a oferit inca un meci dramatic, o partida menita sa o incarce pozitiv pe jucatoarea noastra din punct de vedere mental. La 4-1 pentru Elina Svitolina in decisiv, Simona a salvat trei mingi de break, iar de aici a inceput revenirea formidabila: a legat cinci game-uri la rand si a invins-o pe sportiva din Ucraina dupa un thriller de doua ore si sapte minute 6-3, 3-6, 6-4). Halep este in finala la Doha, acolo unde o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Angelique Kerber si Elise Mertens.

VIDEO WTA Doha: Revenirea incredibila a razboinicei - Simona Halep, n finala dupa ce a salvat trei mingi de 5-1 ale Elinei Svitolina n decisiv (6-3, 3-6, 6-4)

Simona Halep ne-a oferit inca un meci dramatic, o partida menita sa o incarce pozitiv pe jucatoarea noastra din punct de vedere mental. La 4-1 pentru Elina Svitolina in decisiv, Simona a salvat trei mingi de break, iar de aici a inceput revenirea formidabila: a legat cinci game-uri la rand si a invins-o pe sportiva din Ucraina dupa un thriller de doua ore si sapte minute 6-3, 3-6, 6-4). inclestarea teribila este perfect infatisata de numarul total al punctelor castigate: 97-97. Halep este in finala la Doha, acolo unde o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Angelique Kerber si Elise Mertens.

VIDEO Simona Halep, nvinsa n finala turneului de la Doha: 6-3, 4-6, 3-6 cu Elise Mertens

Simona Halep a aratat un nivel fantastic in primul set al finalei de la Doha 6-3) si a avut 2-0 in al doilea. Dupa ce a cerut un time-out medical s-a dus la vestiare dupa ce a invocat aparente probleme la spate), Elise Mertens a revenit cu toate fortele in meci reusind sa impinga finala in decisiv 6-4). Nu a mai fost cale de intors, belgianca devenind vioara intai a partidei si pe fondul erorilor nefortate tot mai dese ale Simonei s-a acumulat ceva oboseala si dupa weekendul plin din FedCup). Dupa doua ore si 13 minute, Elise a avut castig de cauza, ea cucerind cel mai important trofeu de pana acum al carierei 3-6, 6-4, 6-3).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )