Libnet.ro
UNICEF

12:45

Simona Halep si-a aflat adversara din finala turneului de la Doha. Pe cine va infrunta romanca

Antena3 Antena3,
Simona Halep si-a aflat adversara din finala turneului de la Doha. Pe cine va infrunta romanca

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni pe belgianca Elise Mertens, sambata, de la ora 17:00 ora Romaniei), in finala turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 916. continuă pe Antena3

Halep joaca, sambata, un meci urias: Simona si-a aflat adversara din finala de la Doha. Avem ora partidei si bilantul romancei

Simona Halep porneste ca mare favorita intr-o confruntare in care se va intalni cu o jucatoare in fata careia n-a pierdut niciodata.

Simona Halep s-a calificat in finala Qatar Open, dupa o revenire interzisa cardiacilor

Simona Halep, locul 3 WTA si principala favorita, s-a calificat vineri in finala turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916. 131 dolari, invingand-o pe ucraineanca Elina Svitolina, 6-3, 3-6,.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, joi seara, in semifinalele turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916. 131 dolari, dupa ce a invins-o pe germanca Julia Goerges, cu 7-6 1), 7-6 6.

Simona Halep, palmares negativ in meciurile cu Svitolina, adversara din semifinalele turneului de la Doha

Joi seara, Halep a trecut in sferturile de finala ale turneului de la Doha de Julia Goerges, 7-6, 7-6, si va juca in penultimul act al intrecerii cu Elina Svitolina, locul 7 WTA.

A murit de doua ori! Simona Halep a fost impinsa pana pe marginea prapastiei, dar a luptat si a invins! Elogii la adresa romancei dupa victoria cu Julia Goerges

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha, dupa un meci in care a luptat eroic in fata nemtoaicei Julia Goerges.

Simona Halep nu-si revine dupa Fed Cup: Inca mai simt emotii

Pentru Simona Halep confruntarea cu Cehia din Fed Cup a fost una pe care nu o va uita prea curand, poate niciodata, iar jucatoarea spune ca inca mai simte emotia disputei de la Ostrava.

Halep si-a aflat adversara. Pe cine va intalni romanca in optimile Qatar Open

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, este direct acceptata in turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Doha, cu premii de 900. 000 de dolari. in optimi, ea va evolua cu Lesia.

SIMONA HALEP e in finala de la WTA DOHA! Revenire de senzatie in duelul cu Svitolina... Sportiva momentului a reusit o lovitura COLOSALA (VIDEO)

Simona Halep s-a impus in compania Elinei Svitolina, 6-3 / 3-6 / 6-4, la capatul unui meci absolut nebun, in care sportiva noastra a revenit de la 1-4 in decisiv si si-a adjudecat victoria. in finala turneului qa.

Cristian Tudor Popescu, reactie dupa calificarea lui Halep in finala turneului de la Doha: Hopa-Mitica nu se sparge

Simona Halep, locul 3 WTA si principala favorita, s-a calificat vineri in finala turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916. 131 dolari, invingand-o pe ucraineanca Elina Svitolina, 6-3, 3-6,.

Greu de ucis! Halep revine magnific in meciul cu Svitolina, castiga cu 6-3, 3-6, 6-4 si va juca maine finala turneului

Simona Halep 3 WTA) si-a continuat parcursul execptional la Doha, in Qatar, si s-a calificat in finala competitiei dupa o batalie epica cu Elina Svitolina, scor 6-3, 3-6, 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )