Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sorana Cirstea in topul trei al celor mai nervoase iesiri din tenis in 2018

Online Sport Online Sport,
Sorana Cirstea in topul trei al celor mai nervoase iesiri din tenis in 2018

Jucatoarea Sorana Cirstea, recent retrasa din echipa de Fed Cup a Romaniei, a prins locul trei in ierarhia celor mai nervoase reactii in anul pe care ne pregatim sa-l incheiem. continuă pe Online Sport

Castigatorul Vocea Romaniei 2018, in topul celor mai bune prestatii de la The Voice Global. Pe ce loc s-a clasat VIDEO

Bogdan Ioan 28 de ani), castigatorul show-ului Vocea Romaniei 2018, a fost inclus in topul celor mai bune prestatii ale formatului The Voice Global.

Ce companii romanesti si ce multinationale sunt prezente in topul celor mai buni angajatori din 2018

BestJobs anunta Top cei mai buni angajatori in 2018, un clasament anual realizat in baza evaluarilor a peste 100. 000 de angajati ai companiilor listate pe portalul de recrutare.

Topul celor mai buni angajatori in 2018

Vodafone Romania, OMV Petrom, Banca Transilvania si Auchan sunt considerati cei mai buni angajatori, conform unui clasament facut de platforma de recrutare BestJobs, pe baza evaluarilor a peste 100. 000 de angajati.

Topul celor mai inovatoare companii

Cheltuielile pentru cercetare si dezvoltare ale companiilor au crescut cu 11% in 2018 la nivel global, ajungand la un total de 782 de miliarde de dolari, conform unei analize PwC. La nivel global, toate regiunile au inregistrat o crestere a investitiilor in cercetare si dezvoltare in ultimul an, majorari semnificative inregistrandu-se in China +34%) si Europa +14%), in vreme ce in America de Nord +7,8%) si Japonia +9,3%) ratele de crestere ale investitiilor in acest domeniu au fost mai lente. Iata cele mai inovatoare companii la nivel global.

VIDEO Fantasticele imagini filmate in Carpatii Romaniei. Panoramele unice ale celor mai spectaculoase culmi din tara

Un tanar pasionat de arta fotografica a demarat un proiect prin care vrea sa surprinda imagini cu 12 dintre cei mai spectaulosi munti ai Romaniei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )