Libnet.ro
UNICEF

14:15

Veste trista pentru toti romanii. Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha

Antena3 Antena3,
Veste trista pentru toti romanii. Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha

Calificata in semifinalele turneului WTA de la Doha, Simona Halep a trebuit sa se retraga din turneu din cauza unei accidentari la picior. Dupa ce a efectuat un RMN, rezultatele au aratat ca jucatoarea. continuă pe Antena3

WTA Doha: Zi plina pentru fetele noastre - Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Mihaela Buzarnescu vor evolua miercuri

Zi incarcata pentru tenisul romanesc la Doha: patru jucatoare din tara noastra urmand sa evolueze in turul doi al turneului de categorie Premier 5: Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Mihaela Buzarnescu.

Veste cumplita de la Doha: Simona Halep s-a retras accidentata. Nu va participa nici la Dubai

Dupa o victorie incredibila in sferturile de la Doha in care a trecut de Catherine Bellis, cu 6-0 6-4, Simona Halep a anuntat vineri seara ca se retrage din turneu pentru ca este accidentata la picior, aceeasi.

Veste cumplita de la Doha: Simona Halep s-a retras accidentata. Nu va participa nici la Dubai (VIDEO)

Dupa o victorie incredibila in sferturile de la Doha in care a trecut de Catherine Bellis, cu 6-0 6-4, Simona Halep a anuntat vineri seara ca se retrage din turneu pentru ca este accidentata la picior, aceeasi.

Simona Halep, anunt de ultima ora. Ce se intampla cu turneul de la Doha

Simona Halep a facut anuntul asteptat de toti fanii de laDoha. Romanca de pe locul 2 WTA a specificat la conferinta de presa ca va juca in turneul din Qatar. Voi juca la acest turneu. inca mai.

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci cu emotii pentru Halep la Doha

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a primit un wildcard pentru turneul WTA de la Dubai, programat intre 19 si 24.

WTA Doha: Meciul Simona Halep vs Catherine Bellis se va disputa vineri, dupa ora 16:00

In lupta pentru o loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha, Simona Halep 2 WTA) o va intalni pe Catherine Bellis SUA, locul 48 WTA), jucatoare aflata pe un val de incredere dupa ce a reusit sa treaca pana acum de Daria Kasatkina, Madison Keys si Karolina Pliskova. Prima confruntare dintre Halep si Bellis va incepe dupa ora 16:00 ora Romaniei).

VIDEO WTA Doha: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-4, 6-3/ Halep, calificare la pas in sferturi - Aproape de nivelul maxim

Simona Halep a avut nevoie o ora si sase minute pentru a-si trece in cont a cincea victorie consecutiva in fata letonei Anastasija Sevastova 15 WTA, favorita numarul 13). A fost 6-4, 6-3 pentru numarul 2 WTA, care si-a asigurat astfel prezenta in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Doha. Se actualizeaza.

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, din cauza unei accidentari

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, in urma accidentarii suferite in meciul cu americanca Catherine Bellis, din sferturile de finala, anunta News. ro. Halep a invins-o vineri, in sferturi, pe Catherine Bellis cu scorul de 6-0, 6-4 si ar fi urmat sa o intalneasca, in semifinale, pe Garbine Muguruza. Halep nu va evolua nici saptamana viitoare, la turneul de categorie Premier de la Dubai, la care primise un wild card.

Lovitura de teatru! Simona Halep se retrage de la Doha si nu va mai juca semifinala cu Garbine Muguruza

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha, dar nu va mai juca contra Garbinei Muguruza pentru a ajunge in finala.

Meci pentru marea finala! Cand are loc intalnirea dintre Simona Halep si Garbine Muguruza, in semifinale la Doha

Simona Halep mai are un pas de facut pentru a juca finala turneului de la Doha, urmand a evolua sambata impotriva Garbinei Muguruza.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )