Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Simona Halep e in semifinalele turneului de la Doha. Victorie cu un prim set remarcabil contra americancei Bellis

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep e in semifinalele turneului de la Doha. Victorie cu un prim set remarcabil contra americancei Bellis

Simona Halep a terminat victorioasa meciul din sferturile de finala ale turneului de la Doha impotriva americancei CiCi Bellis, numarul 48 WTA. continuă pe Adevărul

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, din cauza unei accidentari

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, in urma accidentarii suferite in meciul cu americanca Catherine Bellis, din sferturile de finala, anunta News. ro. Halep a invins-o vineri, in sferturi, pe Catherine Bellis cu scorul de 6-0, 6-4 si ar fi urmat sa o intalneasca, in semifinale, pe Garbine Muguruza. Halep nu va evolua nici saptamana viitoare, la turneul de categorie Premier de la Dubai, la care primise un wild card.

Simona Halep a trecut ca un tavalug spre semifinalele turneului de la Doha. Lectie de tenis impotriva americancei CiCi Bellis

Simona Halep n-a avut nicio emotie in partida cu americanca CiCi Bellis, pe care a invins-o fara probleme in sferturile de finala ale turneului de la Doha.

VIDEO Simona Halep, de neoprit la Doha! A trecut la pas de Anastasia Sevastova si va juca in sferturile de finala

Simona Halep a obtinut o victorie clara in optimile de finala ale turneului de la Doha, contra jucatoarei din Letonia, Anastasia Sevastova.

VIDEO Cum a aparut Simona Halep la petrecerea jucatoarelor de la Doha si cu ce mare rivala s-a tinut de glume

Simona Halep va debuta azi la turneul de la Doha, prima competitie la care participa dupa ce ajucat finala la Australian Open.

Ma simt batrana! Ce a determinat-o pe Simona Halep sa faca aceasta afirmatie la Doha

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Doha, unde o va intalni pe americanca Cici Bellis.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha. Continua lupta pentru numarul 1 mondial

Simona Halep s-a impus vineri in fata americancei Catherine Bellis si a acces in faza semifinalelor turneului de la Doha. in caz ca Wozniacki nu va reusi aceeasi performanta, romanca va reveni pe primul loc du.

La ce ora joaca Simona Halep la Doha

Simona Halep. Organizatorii turneului de la Doha au anuntat in urma cu scurt timp programul celor 4 romance calificate in optimi la Doha, Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Mihaela.

Simona Halep, in turul doi la Doha. La ce ora va juca

Simona Halep, locul 2 mondial, va evolua, miercuri, in jurul orei 15. 00, in turul doi al turneului de la Doha, cu premii de totale de 3. 000 de dolari.

LIVE Text Simona Halep vs Ekaterina Makarova (dupa ora 15:00)

Simona Halep disputa la Doha primul meci dupa finala pierduta la Australian Open, iar Ekaterina Makarova 36 WTA) pare sa fie adversara capabila sa o testeze serios pe Simona. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Ekaterina Makarova 5-2

Simona Halep disputa la Doha primul meci dupa finala pierduta la Australian Open, iar Ekaterina Makarova 36 WTA) pare sa fie adversara capabila sa o testeze serios pe Simona. Meciul este in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )