Libnet.ro
UNICEF

17:30

WTA Roma: Maria Sakkari, in semifinale - Victorie in trei seturi cu Kristina Mladenovic

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Maria Sakkari, in semifinale - Victorie in trei seturi cu Kristina Mladenovic

Maria Sakkari 39 WTA) a intregit tabloul semifinalelor de la Roma. Jucatoarea din Grecia a trecut in trei seturi de frantuzoaica Kristina Mladenovic 63 WTA), scor 5-7, 6-3, 6-0, dupa doua ore si trei minute de joc. Pentru un loc in finala, Sakkari o va infrunta pe Karolina Pliskova, cap de serie numarul patru. continuă pe Hotnews

WTA Roma: Maria Sakkari a eliminat-o pe Petra Kvitova - Programul sferturilor de la Foro Italico

In ultimul meci al zilei de joi, Maria Sakkari a completat tabloul surprizelor dupa ce a eliminat-o in optimi pe Petra Kvitova 7-5, 5-7, 4-0, abandon al cehoaicei). Ziua nu a fost una fasta pentru favorite: Halep, Barty, Muguruza, Keys si Kvitova parasind competitia de la Foro Italico. Intra in material pentru a vedea programul sferturilor de la turneul Premier 5.

WTA Roma: Karolina Pliskova, in semifinale - Victorie muncita impotriva Victoriei Azarenka

Karolina Pliskova s-a calificat in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma, dupa o victorie muncita, scor 6-75), 6-2, 6-2, in fata Victoriei Azarenka. Confruntare a durat doua ore si 25 de minute.

WTA Roma: Serena Williams s-a retras inaintea duelului cu sora sa, Venus

Serena Williams, locul 11 WTA, s-a retras de la turneul de la Roma inaintea duelului cu sora sa Venus, locul 50 WTA, care merge astfel in turul trei.

Naomi Osaka, abandon la WTA Roma: Veste deloc buna pentru Simona Halep

Naomi Osaka, liderul mondial din tenisul feminin, a abandonat inainte de sfertul de finala cu Kiki Bertens de la WTA Roma, acuzand o accidentare la mana dreapta, potrivit gsp. ro. Desi la prima vedere ne-am putea.

WTA Roma: Naomi Osaka, forfait - Kiki Bertens, in semifinale fara sa joace

Invingatoare joi in fata Mihaelei Buzarnescu in faza optimilor, Naomi Osaka 1 WTA) a fost nevoita sa se retraga inaintea meciului cu Kiki Bertens din sferturile turneului Premier 5 de la Roma. Nipona a acuzat o accidentare la mana si nu a dorit sa forteze o accidentare si mai grava inainte de startul Roland Garros-ului 26 mai - 9 iunie).

WTA Roma: Irina Begu, eliminata de Daria Kasatkina in turul intai

Irina Camelia Begu a avut sansa sa impinga in decisiv meciul cu Daria Kasatkina, insa a ratat trei mingi de set. Rusoaica a revenit, a castigat tiebreak-ul si a obtinut calificarea in turul doi de la Roma Premier 5). Kasatkina s-a impus, scor 6-2, 7-65), dupa un meci care a durat o ora si 35 de minute.

WTA Roma: Mihaela Buzarnescu, in optimi dupa ce Julia Goerges a abandonat in decisiv - Duelul cu Naomi Osaka va avea loc tot joi

Mihaela Buzarnescu 29 WTA) s-a calificat in optimile turneului de la Roma, profitand de abandonul Juliei Goerges Germania, 18 WTA). Partida s-a intrerupt la scorul de 6-4, 3-6, 4-4 in favoarea jucatoarei noastre. Buzarnescu va juca meciul din optimi tot joi, urmand sa o intalneasca pe Naomi Osaka.

WTA Roma: Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova, amanat pentru joi din cauza ploii

Simona Halep 2 WTA) - Marketa Vondrousova 44 WTA), meci din turul doi la Roma, a fost amanat de organizatori de miercuri pentru joi, din cauza ploii, ora de disputare urmand a fi anuntata ulterior.

WTA Roma: Simona Halep, debut contra jucatoarei Marketa Vondrousova la Foro Italico

Marketa Vondrousova Cehia, 44 WTA) s-a calificat dupa un meci maraton de doua ore si 33 de minute in turul doi al turneului de la Roma, faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep. Vondrousova a trecut de conationala Barbora Strycova 40 WTA).

WTA Roma: Caroline Wozniacki a abandonat; Aryna Sabalenka, invinsa de Alize Cornet

Aryna Sabalenka din Belarus, locul 10 WTA si cap de serie numarul 9, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-1, 6-4, de jucatoarea franceza Alize Cornet, locul 53 WTA, venita din calificari, in primul tur al turneului de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )