Libnet.ro
UNICEF

14:15

WTA: Simona Halep, saptamna cu numarul 59 pe locul nti n lume

Hotnews Hotnews,
 WTA: Simona Halep, saptamna cu numarul 59 pe locul nti n lume

Simona Halep a ajuns la saptamana cu numarul 59 in fruntea ierarhiei mondiale, jucatoarea noastra avand un avans de 1. 046 de puncte fata de urmatoarea clasata, Angelique Kerber. continuă pe Hotnews

Simona Halep, contract derizoriu cu Nike! Cat castiga alti sportivi in comparatie cu numarul 1 WTA!

Tennis World USA, citat de digisport. ro, scrie ca, in ciuda faptului ca este liderul clasamentului WTA, Simona Halep este una dintre sportivele cel mai prost platite de sponsorul Nike.

Simona Halep, contract derizoriu cu Nike! Cat castiga alti sportivi in comparatie cu numarul 1 WTA

Tennis World USA, citat de digisport. ro, scrie ca, in ciuda faptului ca este liderul clasamentului WTA, Simona Halep este una dintre sportivele cel mai prost platite de sponsorul Nike.

Simona Halep, castigatoare in ancheta pentru cea mai frumoasa lovitura a anului in circuitul WTA

Simona Halep, numarul unu mondial, a fost desemnata castigatoarea anchetei pentru cea mai frumoasa lovitura a anului 2018 in circuitul profesionist feminin de tenis WTA). Simona Halep a iesit invingatoare cu o minge trimisa in cros peste fileu.

Presa americana anunta cat incaseaza Simona Halep de la Nike

Inceputul de 2018 a gasit-o pe Simona Halep fara sponsor tehnic, dar din ferbruarie lidera mondiala a semnat un contract cu gigantul american Nike.

VIDEO Simona Halep a cstigat premiul WTA pentru lovitura anului

Simona Halep a castigat concursul pentru lovitura anului, in ancheta efectuata de WTA, pentru cea din meciul din luna martie cu Agnieszka Radwanska, din turul al treilea al Miami Open. La inceputul setului decisiv cu Radwanska, Halep a condus cu 1-0, dupa o contrascurta de efect, ea trimitand mingea in terenul adversarei sub un unghi foarte deschis din apropierea fileului.

Veste mare pentru Simona Halep. WTA a facut anuntul

Simona Halep a incheiat anul 2018 cu un nou premiu din partea WTA: lovitura romancei din meciul cu Agnieszka Radwanska, de la Miami, a fost votata cea mai frumoasa a anului in circuitul feminin profesionist. La.

Simona Halep a castigat concursul pentru lovitura anului in circuitul WTA

Simona Halep a castigat concursul pentru lovitura anului, in ancheta efectuata de WTA, pentru cea din meciul din luna martie cu Agnieszka Radwanska, din turul al treilea al Miami Open. La inceputul setului.

Simona Halep a castigat premiul WTA pentru lovitura anului

Simona Halep a castigat concursul pentru lovitura anului, in ancheta efectuata de WTA, pentru cea din meciul din luna martie cu Agnieszka Radwanska, din turul al treilea al Miami Open.

Simona Halep obtine titlul pentru lovitura anului in tenis

Jucatoarea Simona Halep a castigat distinctia oferita de WTA pentru cea mai spectaculoasa lovitura a anului 2018 in circuitul mondial profesionist de tenis.

Ca de la campion la campion! Mesajul lui Novak Djokovici pentru Simona Halep la sfarsitul anului 2018

Sarbul Novak Djokovici, numarul 1 mondial in tenisul masculin, a tinut sa o felicite pe Simona Halep pentru parcursul din acest an.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )