Libnet.ro
UNICEF

10:30

ATP Sofia: Fernando Verdasco, adversarul lui Marius Copil n optimi

Hotnews Hotnews,
 ATP Sofia: Fernando Verdasco, adversarul lui Marius Copil n optimi

Spaniolul Fernando Verdasco 26 ATP) va fi in premiera adversarul lui Mariul Copil. Cei doi jucatori se vor infrunta in optimile turneului de la Sofia Bulgaria), dotat cu premii totale de de 524. 340 euro. continuă pe Hotnews

ATP Sofia: Marius Copil, n optimi dupa o victorie spectaculoasa n fata lui Stan Wawrinka

Turneul de la Sofia pare sa devina favoritul lui Marius Copil. Aradeanul 56 ATP) s-a calificat in optimile competitiei din Bulgaria dupa ce l-a invins pe Stanislas Wawrinka 57 ATP, detinator a trei titluri de Grand Slam), scor 3-6, 7-65), 6-4. Partida a durat o ora si 49 de minute.

ATP Sofia: Marius Copil si Marton Fucsovics, eliminati n primul tur al probei de dublu

Echipa formata din Marius Copil si Marton Fucsovics Romania/Ungaria) a fost eliminata inca din primul tur al probei de dublu, dupa ce a fost invinsa de perechea Cheng-Peng Hsieh/Christopher Rungkat Taiwan/Indonezia), scor 7-64), 6-1. Partida a durat o ora si doua minute.

Marius Copil, victorie FABULOASA la Sofia: A invins un triplu castigator de Grand Slam

Jucatorul roman de tenis Marius Copil a reusit o victorie uriasa in primu tur al turneului de la Sofia. Romanul 28 de ani, 56 ATP) a trecut de elvetianul Stan Wawrinka 33 de ani, 57 ATP) in trei seturi, cu.

Marius Copil, victorie de 5 stele. Ce castigator de Grand Slam a fost invins azi de roman

Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat in optimile turneului ATP de la Sofia, dotat cu premii totale de 524. 340 euro, luni, dupa ce l-a invins pe elvetianul Stan Wawrinka in trei seturi, cu 3-6, 7-6 5), 6-4.

Marius Copil, victorie de 5 stele. Ce triplu castigator de Grand Slam a fost invins azi de roman

Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat in optimile turneului ATP de la Sofia, dotat cu premii totale de 524. 340 euro, luni, dupa ce l-a invins pe elvetianul Stan Wawrinka in trei seturi, cu 3-6, 7-6 5), 6-4.

Cum explica elvetianul Stan Wawrinka infrangerea din fata lui Marius Copil, care l-a eliminat in turneul de la Sofia

Marius Copil a reusit un rezultat excelent la Sofia, acolo unde l-a eliminat pe Stan Wawrinka, detinatorul a trei titluri de Grand Slam.

Victorie mare pentru Marius Copil la Sofia

Jucatorul Marius Copil s-a calificat, luni seara, in optimile de finala la Sofia dupa o victorie in fata elvetianului Stanislas Wawrinka.

VIDEO Rezumatul partidei - Cum l-a nvins Marius Copil pe Stan Wawrinka

Marius Copil a reusit o noua victorie importanta a carierei, jucatorul nostru reusind sa ajunga in optimile turneului de la Sofia hard indoor) de Stanislas Wawrinka. Surprinzator sau nu, elvetianul a castigat mai multe puncte in total, dar a pierdut pana la urma partida 3-6, 7-65), 6-4). Meciul a durat o ora si 48 de minute.

ATP Sofia: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, principalii favoriti, au pierdut n primul tur

Principalii favoriti ai probei de dublu din cadrul competitiei de la Sofia, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) au fost eliminati inca din primul tur, dupa ce au pierdut in fata echipei Denys Molchanov/Igor ZelenayUcraina/Slovacia), scor 6-4, 7-67). Partida a durat o ora si 17 minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )