Libnet.ro
UNICEF

14:30

Decizie-surpriza a Federatiei: din sezonul urmator, echipele din Liga 1 trebuie sa foloseasca doi jucatori U21 titulari

Adevărul Adevărul,
Decizie-surpriza a Federatiei: din sezonul urmator, echipele din Liga 1 trebuie sa foloseasca doi jucatori U21 titulari

Comitetul de Urgenta al FRF a aprobat o serie de modificari ale regulamentului, care vor intra in vigoare din sezonul viitor. continuă pe Adevărul

FRF modifica regula U21 pentru Liga 1 din sezonul urmator

Comitetul Executiv al FRF a votat in unanimitate schimbare regulamentului in ceea ce priveste folosirea jucatorilor sub 21 ani la echipele din Liga 1.

FRF, noi modificari de regulament: Cluburile din Liga 1, obligate sa aiba doi jucatori U21 n echipa de start ncepnd din sezonul 2019/2020

Comitetul de Urgenta al FRF a aprobat vineri o serie de reforme menite sa creasca numarul jucatorilor romani din primele esaloane, in special al tinerilor jucatori, si sa imbunatateasca nivelul calitativ al competitiei, se arata pe site-ul FRF. Cea mai importanta modificare este cea a regulii Under 21, cluburile din Liga 1 fiind obligate ca, din sezonul urmator, sa aiba doi jucatori U21 titulari si sa utilizeze pe toata durata unei partide cel putin un jucator din aceasta categorie.

Liga 1 ramane la formatul cu 14 echipe. Lovitura primita de Burleanu in Comitetul Executiv

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a propus la sedinta Comitetului Executiv de joi, 2 august, cresterea numarului de participante in Liga 1 la 16 din sezonul urmator.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )