Libnet.ro
UNICEF

13:15

Doliu in lumea sportului: Unul dintre cei mai buni jucatori din istoria Romaniei a murit (FOTO)

B1 B1,
Doliu in lumea sportului: Unul dintre cei mai buni jucatori din istoria Romaniei a murit (FOTO)

Fostul jucator de rugby Radu Demian a murit la 80 de ani, informeaza Libertatea. Supranumit Gigantul Carpatilor, Demian a fost capitan al echipei nationale de rugby a Romaniei si multiplu campion cu. continuă pe B1

VIDEO si FOTO Destinatii de weekend: Cazanele Dunarii, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Daca nu ai ajuns inca la Cazanele Dunarii, e timpul sa iti rezervi un weekend pentru a vizita unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania. Locul atrage in fiecare an o multime de turisti. Pe langa vizitarea obiectivele turistice, poti face.

Unul dintre cele mai ndraznete proiecte NASA: Sonda Parker pleaca smbata pentru a atinge Soarele

NASA se pregateste sa porneasca intr-o misiune indrazneata sambata. Un nou proiect al organizatiei isi propune sa trimita sonda Parker Solar mai aproape de soare decat oricand in istoria omenirii, scrieThe Telegraph.

Primarul Focsaniului se insoara cu fosta iubita a lui Marian Oprisan. Cuplul va fi nasit de unul dintre cei mai bogati romani

Nunta edilului municipiului Focsani cu Lucretia Dumbrava, angajata a Consiliului Judetean Vrancea, va avea loc pe data de 1 septembrie.

Irina Binder: Eu astept de cativa ani ca macar unul dintre scriitorii care sustin ca sunt mai buni ca mine sa ma depaseasca

In urma cu doua luni, Libris anunta ca, in numai doua ore de la punerea in vanzare, cel mai recent roman al Irinei Binder, Strainul de langa mine, s-a vandut in peste 1. 000 de exemplare. Binder a fost numita de multi un fenomen. Altii au fost de parere ca ceea ce scrie nici macar nu poate fi numit literatura. Weekend Adevarul a vorbit cu autoarea, cu cititori de-ai sai si cu oameni de litere despre succesul pe care aceasta il are.

Ce lipseste Timisoarei pentru a deveni o mare destinatie turistica. Mai are pana sa ajunga din urma Clujul

Christian Pandel, directorul general al Christian Tour, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil din Romania, a vorbit despre problemele pe care viitoarea capitala culturala europeana le are de rezolvat.

Halep, dupa unul dintre cele mai bune meciuri din 2018: Sunt foarte fericita si cred ca se vede asta pe fata mea

Simona Halep a reusit in sfertul de finala de la Rogers Cup, disputat cu jucatoarea franceza Caroline Garcia, unul dintre cele mai bune meciuri ale ei din acest an si a declarat ca este foarte fericita de cum a evoluat.

Adam Sandler este de nerecunoscut. Actorul si-a lasat mustata si s-a ingrasat foarte mult

Fiind unul dintre cei mai buni comedianti ai ultimilor ani, Adam Sandler reuseste sa fie in centrul atentiei de fiecare data.

PROTEST DIASPORA. Mai multi protestatari retinuti de jandarmi. Unul dintre ei avea un dispozitiv cu electrosocuri

Unul dintre protestatarii ridicati, vineri, de jandarmi din Piata Victoriei avea un dispozitiv cu electrosocuri, precizeaza reprezentantii Jandarmeriei Capitalei. 34 de manifestanti si doi jandarmi au avut nevo.

Sase persoane, audiate in dosarul jandarmeritei. Unul dintre ei voia sa fuga din tara

Trei dintre agresori au ajuns pe mana anchetatorilor, unul dintre acesti indivizi a fost ridicat de acasa de oamenii legii, unul dintre ei s-a predat, iar un altul a fost ridicat de pe drum, in timp ce venea catre.

ONG-ul Frontline Club: Maiorul Laurentiu Cazan este unul dintre cele doua capetenii ale Jandarmeriei care au organizat interventia brutala a jandarmeriei

Maiorul Laurentiu Cazan este unul dintre cele doua capetenii ale Jandarmeriei care apar in filmul recorder. ro, in camasi albe, supervizand si organizand interventia brutala a jandarmeriei. Cine este colegul lui ramine sa aflam, scrie ONG-ul Frontline Club Bucuresti pe pagina sa de Facebook.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )