Libnet.ro
UNICEF

14:15

Finala Copei Libertadores, amanata. Jucatori de la Boca Juniors au fost raniti, dupa ce fanii echipei adverse River Plate le-au atacat autocarul

Adevărul Adevărul,
Finala Copei Libertadores, amanata. Jucatori de la Boca Juniors au fost raniti, dupa ce fanii echipei adverse River Plate le-au atacat autocarul

Jucatorii de la Boca Juniors au fost atacati de fanii echipei River Plate, care le-au luat cu asalt autocarul, folosind spray cu piper, bete si pietre, inaintea super-clasicului meci din Copa Libertadores, de sambata. continuă pe Adevărul

Jucatori de la Boca Juniors au fost raniti, dupa ce fanii echipei adverse River Plate le-au atacat autocarul. Finala Copei Libertadores a fost amanata

Jucatorii de la Boca Juniors au fost atacati de fanii echipei River Plate, care le-au luat cu asalt autocarul, folosind spray cu piper, bete si pietre, inaintea super-clasicului meci din Copa Libertadores, de sambata.

Finala Copei Libertadores (River vs Boca), amnata din nou

Presedintele Confederatiei sud-americane de fotbal CONMEBOL), Alejandro Dominguez, a anuntat ca mansa retur a finalei Copei Libertadores a fost amanata pentru o data care va fi anuntata ulterior. Meciul River Plate - Boca Juniors de la Buenos Aires fusese initial amanat de sambata pentru duminica, dupa ce autocarul oaspetilor a fost atacat cu pietre, in drumul spre Stadionul El Monumental.

Finala Copei Libertadores aruncata in haos! Fanii lui River Plate au atacat autocarul jucatorilor de la Boca Juniors

Nebunie pe strazile din Buenos Aires inaintea returului finalei Copei Libertadores dintre River Plate si Boca Juniors.

VIDEO Mansa secunda a finalei Copa Libertadores, amnata dupa ce autocarul echipei Boca Juniors a fost atacat de suporterii rivali - Unii jucatori au fost raniti

Mansa secunda a finalei Copa Libertadores, dintre River Plate si Boca Juniors, care ar fi trebuit sa se dispute sambata seara, pe stadionul Monumental din Buenos Aires, a fost amanata pentru duminica, din cauza incidentelor, relateaza AFP.

Fierbe Argentina. River - Boca in returul finalei Copei Libertadores

Marile rivale argentiniene River Plate si Boca Juniors se duleaza, sambata seara, cu trofeul Copei Libertadores pe masa in returul programat pe El Monumental.

VIDEO Copa Libertadores: 50.000 de fani pe Bombonera, la antrenamentul echipei Boca Juniors

Aproximativ 50. 000 de suporteri au asistat, joi, la un antrenament deschis efectuat de echipa Boca Juniors, pe Estadio Alberto Jose Armando, supranumit Bombonera, inaintea mansei a doua a Copei Libertadores, pe care o va disputa cu River Plate.

Cifra record de spectatori la antrenamentul echipei Boca Juniors

Buenos Aires este cuprins de febra finalei Copei Libertadores dintre Boca Juniors si River Plate, un super clasico in cea echivalentul sud-american al Ligii Campionilor.

Violente inainte de returul finalei Copa Libertadores: Fotbalistii de la Boca Juniors au ajuns la spital dupa ce autocarul echipei a fost bombardat cu pietre de fanii marei rivale (VIDEO)

Scene de groaza pe strazile din Buenos Aires inainte de returul finalei Copa Liberatores! Fanii lui River Plate au atacat autocarul celor de la Boca Juniors in drumul spre stadionul Monumental. Trei din.

ştiri din Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )