Libnet.ro
UNICEF

12:00

Selectionata chilipirurilor! Cele mai tari lovituri financiare din istoria fotbalului

Adevărul Adevărul,
Selectionata chilipirurilor! Cele mai tari lovituri financiare din istoria fotbalului

Profitand de Black Friday, ziaristii de la Mundo Deportivo au alcatuit echipa celor mai profitabile transferuri din fotbalul international. Pe lista celor 11 jucatori de top cumparati la preturi derizorii se gasesc nume ca Roberto Carlos, Eric Cantona si Bebeto. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Boala

Un ardelean se prezinta la cabinetul de boli venerice. - Domnu doctor, cred ca m-am captusit cu oarece boala din acelea rusinoase! - Pesemne ca ati avut contact cu o femeie necunoscuta! - Care.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Anul scolar

La sfarsitul anului scolar Bula ii spune mamei sale: - Mama, esti o femeie norocoasa! Dupa care maica-sa il intreaba: - De ce, fiule? Bula ii raspunde: - Nu trebuie sa-mi mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Accidentele

- Ce face o blonda cand afla ca 90% din accidente se petrec in casa? - Se muta.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La doctor

De ce-ai intarziat, Bula? intreaba doctorul. - Ma scuzati, am trecut mai intai pe la farmacist. - Farmacistii astia sunt niste incapabili! racneste doctorul. Spun numai prostii. Si, ma rog, ce tampenie ti-a.

Politia italiana a confiscat vilele unuia dintre cele mai mari clanuri mafiote din Italia

Politia italiana a confiscat marti opt vile de lux construite ilegal in Roma de catre cea mai infama si inradacinata grupare mafiota, intr-o actiune care a implicat circa 600 de politisti, scrie Reuters. Primarul orasului, Virginia Raggi, care a urmarit operatiunea impotriva mafiotilor din clanul Casamonica, a declarat ca proprietatile vor fi demolate pana la sfarsitul anului.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Corner

Intrebare: - Cum spun moldovenii la corner? Raspuns: - Palitura de ungher! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Alinuta intarzie la scoala. Profesoara era deja in clasa. Alinuta: - Buna ziua! spune ea, trista. Profesoara: - Alinuta, te rog sa iesi si sa intri fericita! Iese, apoi: Alinuta: - Buna ziua! spune ea,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Melcul

Se face concurs de prins melci, la care participa un oltean, un moldovean si un ardelean. La sfarsitul concursului, olteanul are o plasa plina, moldoveanul jumate iar ardeleanul nici unul. Juriul il intreaba: -.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Mustata

Intrebare: - De ce au oltenii, mustata? Raspuns: - Ca sa manance la umbra! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Amanda

Un politist opreste un participant la trafic, pentru depasirea vitezei. Politistul: - Stii, am avut eu presimtirea ca voi da o amenda! De-aia te-am si asteptat toata ziua! Soferul: - Pai, am venit cat de repede am.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )