Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Turneul Campionilor: Rafael Nadal, primul jucator calificat la competitia de la Londra

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Turneul Campionilor: Rafael Nadal, primul jucator calificat la competitia de la Londra

Rafael Nadal 1 ATP) este primul jucator care a obtinut biletele pentru Turneul Campionilor de la Londra, care se va desfasura in perioada 11-18 noiembrie 2018. Victoria cu Marin Cilic din sferturile Masters-ului de la Toronto i-a adus ibericului a 14-a calificare consecutiva la competitia care reuneste cei mai buni opt jucatori ai anului. continuă pe Hotnews

VIDEO Toronto Masters: Rafael Nadal, calificare n optimi - Duel cu Stan Wawrinka n urmatoarea partida; Dominic Thiem, eliminat

Rafael Nadal a sustinut primul sau meci dupa infrangerea din semifinalele de la Wimbledon, ibericul trecand in doua seturi, scor 6-2, 6-3, de Benoit Paire. Liderul mondial il va intalni in urmatorul meci optimi) pe Stanislas Wawrinka. Cap de serie numarul sapte, Dominic Thiem a fost invins de grecul Stefanos Tsitsipas. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete ale zilei.

VIDEO Faza zilei: Stanislas Wawrinka, passing-ul de efect mpotriva lui Rafael Nadal

Stan Wawrinka si Rafael Nadal au oferit unul din cele mai spectaculoase schimburi, elvetianul reusind sa iasa in stil de mare jucator dupa un lob din defensiva bifat de adversarul iberic. Stan The Man a ridicat publicul in picioare cu un passing scos parca de nicaieri.

VIDEO Toronto Masters: Novak Djokovic, eliminat de Stefanos Tsitsipas; Rafael Nadal, victorie dificila cu Stan Wawrinka (Rezultatele zilei)

In varsta de 19 ani, grecul Stefanos Tsitsipas a produs surpriza zilei la Masters-ul de la Toronto, acesta trecand in trei seturi, scor 6-3, 6-75), 6-3, de Novak Djokovic. Meciul a durat doua ore si 18 minute. intr-o alta partida a zilei, Rafael Nadal l-a invins greu, 7-5, 7-65), pe Stanislas Wawrinka. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei si programul sferturilor.

Meniu de campion! Rafael Nadal a dezvaluit ce mananca inaintea meciurilor

Rafael Nadal a acordat un interviucelor de la Rogers Cup 2018, in care, printre altele, el a destainuit si ce mananca inaintea partidelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )