Libnet.ro
UNICEF

13:45

Burney, tinta ironiilor in Anglia din cauza unor romani: Cum a ajuns sa fie umilita echipa din Premier League (FOTO)

B1 B1,
Burney, tinta ironiilor in Anglia din cauza unor romani: Cum a ajuns sa fie umilita echipa din Premier League (FOTO)

Numele sponsorului de pe tricoruirle celor de la Burnley i-a facut sa fie tinta ironiilor fanilor formatilor adverse. Totul dupa ce acestia au aflat de romanii care au ironizat numele sponsorului cum se traduce ac. continuă pe B1

Marine le Pen va fi evaluata psihiatric din cauza unor imagini postate pe retelele sociale

Lidera extremei drepte franceze, Marine Le Pen, s-a aratat joi revoltata de decizia unui judecator de a fi supusa unui examen psihiatric, dupa ce in decembrie 2015 a difuzat pe Twitter fotografii cu executii ale.

Turcia: Bancile, dispuse sa ajute companiile cu dificultati din cauza imprumuturilor in valuta

Deprecierea semnificativa a lirei turcesti a majorat presiunile asupra corporatiilor, din cauza imprumuturilor in valuta, si a sporit temerile privind propagarea efectelor negative spre sectorul bancar, se arata intr-o analiza realizata de Financial Times FT).

Un copil de 13 ani a murit din cauza unei glume proaste. Gestul facut de un coleg de clasa i-a adus sfarsitul

Karanbir Cheema, in varsta de numai13 ani, din Londra, a murit din cauza unei glume proaste, facuta de un coleg al acestuia de scoala. Cu toate aceste, un coleg i-a aruncat cu o bucata de branza pe tricou.

Badalau: PSD e vulnerabil din cauza lui Liviu Dragnea, a situatiei lui juridice si a modului sau de actiune

PSD este vulnerabil din cauza problemelor lui Liviu Dragnea in justitiei, dar si a modului sau de actiune care a atras oprobriul unei importante parti a societatii romanesti, spune Niculae Badalau, liderul organizatiei Giurgiu, argumentandu-si astfel sustinerea pentru scrisoarea prin care i se cere demisia actualului lider al formatiunii.

Romania face exact invers decat spune directiva UE. Sute de mii de animale salbatice, masacrate INUTIL din cauza pestei porcine

Din cauza pestei porcine, autoritatile au decis omorarea tuturor mistretilor in perimetrul din jurul focarelor. Mai mult, sute de mii de pradatori vulpi, sacali, ciori, cotofene) vor fi ucisi, desi expertii.

Istudor, ASE: Nu as finanta nicio tema de doctorat daca ea nu reprezinta o comanda sociala din partea unor organizatii economice

Academia de Studii Economice asteapta de la organizatiile economice si institutiile publice propuneri de teme de cercetare, atat pentru cadrele didactice, cat si pentru tezele de doctorat, a declarat, miercuri, rectorul ASE, Nicolae Istudor, ptrivit Agerpres. Am spus-o si o mai spun de fiecare data la Consiliul National al Rectorilor: eu nu as finanta, daca as fi ministrul Educatiei, dar nu sunt si nu este nicio problema, nu as finanta nicio tema de doctorat daca ea nu reprezinta o comanda sociala din partea unor organizatii economice. Altfel, nu-si gaseste rolul, a spus Nicolae Istudor, la o conferinta pe tema competitivitatii economiei.

Restrictii de trafic pe Autostrada A1 Arad - Timisoara, din cauza unor lucrari

Traficul rutier va fi restrictionat, pana in 26 septembrie, pe sensul spre Timisoara al Autostrazii A1 Arad - Timisoara, in apropierea municipiului Arad, pentru desfasurarea unor lucrari la rosturile de dilatatie, anunta Centrul Infotrafic.

Cum te poti imbolnavi de dementa din cauza danturii

Potrivit unui studiu realizat de un grup de cercetatori de la Universitatea din California, riscul de a se imbolnavi de dementa, la batranete, este mai mic la persoanele care au dinti si gingii sanatoase. Se pare ca a.

VIDEO Momentul n care un avion Ryanair a fost nevoit sa anuleze aterizarea pe aeroportul din Dublin din cauza furtunii Ali, care a omort deja doua persoane n Irlanda si Irlanda de Nord

Un avion Ryanair care se zbatea sa aterizeze joi pe aeroportul din Dublin a fost nevoit sa renunte in ultima clipa din cauza vantului care batea cu putere in contextul in care furtuna Ali a lovit Irlanda, omorand deja doua persoane, relateazaMetro. co. uksi Reuters.

SOCANT! Cati porci au fost ucisi din cauza pestei porcine...

In prezent, in Romania pesta porcina africana evolueaza in 13 judete. Mai exact, sunt 927 focare in 227 de localitati, fiind ucisi, pana in prezent, 311. 869 de porci din exploatatii comerciale si.

ştiri din Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )