Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Cluj si-a aflat prima adversara din Champions League

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj si-a aflat prima adversara din Champions League

Noul parcurs european al campioanei CFR Cluj incepe in Malta. continuă pe Online Sport

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Praga

Sambata a avut loc tragerea la sorti a partidelor de pe tabloul principal de la Praga, turneu WTA care debuteaza pe 10 august si la care Simona Halep este principala favorita.

Champions League: CFR Cluj si-a aflat adversara din primul tur preliminar

CFR Cluj va evolua cu Floriana Malta), in primul tur preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit in urma tragerii la sorti care a avut loc, duminica, la Nyon, fara reprezentanti ai echipelor prezenti.

Gigi Becali vrea sa dea lovitura verii in fotbal. Supertransferuri de la CFR Cluj

CFR Cluj a castigat titlul in Liga 1, dar este pe cale sa isi piarda doi jucatori foarte importanti. Damjan Djokovic si Kevin Boli sunt foarte aproape de despartirea de echipa din Gruia. Cei doi raman liberi de contract si nu vor sa ia in considerare propunerile pentru o eventuala prelungire. Ambii sunt foarte suparati .

Real Madrid afara din Champions League. E prima data cand Zidane o pateste!

Manchester City a invins-o si la retur pe Real Madrid cu acelasi scor, 2-1, astfel ca cetatenii merg in sferturile de finala din Champions League.

Dan Petrescu, lamuriri importante despre viitorul la CFR Cluj, coronavirus si clauza care-l poate imbogati

Nu a putut participa fizic alaturi de elevii sai pe finalul de campionat, dar si-a primit medalia si a dormit impreuna cu trofeul de campion al Romaniei. Dan Petrescu a lamurit o serie de lucruri intr-o interventie la tv: daca va pleca de la CFR Cluj, cum se simte dupa ce a fost infectat cu Covid-19 si care este clauza care-i poate rotunji conturile.

Maurizio Sarri, demis de la Juventus - Eliminarea din Champions League i-a fost fatala

Maurizio Sarri a fost demis de la Juventus, anunta Gazzetta dello Sport. Tehnicianul italian plateste astfel cu postul sau eliminarea lui Juventus din Champions League contra celor de la Olympique Lyon.

Clauza uriasa pentru Dan Petrescu la CFR Cluj

Antrenorul Dan Petrescu a vorbit, vineri seara, despre viitorul sau la formatia din Gruia.

Adversar facil pentru CFR Cluj in primul tur al Ligii Campionilor. Unde urmeaza sa se joace meciul

Astazi, la Nyon,fara prezenta reprezentantilor echipelor calificate, a avut loc tragerea la sortia meciurilor din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Digisport: Devastat, Cristiano Ronaldo a cedat nervos. Cum a fost surprins, dupa ce Juve a fost eliminata din Champions League

Juventus si-a luat adio de la acest sezon de UEFA Champions League. Victoria cu Lyon, 2-1, nu a fost suficienta, dupa ce bianconerii pierdusera in tur cu 1-0.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )