Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa League: FCSB vs Milsami Orhei (Moldova) si Craiova vs Sabail (Azerbaidjan), in primul tur preliminar

Hotnews Hotnews,
 Europa League: FCSB vs Milsami Orhei (Moldova) si Craiova vs Sabail (Azerbaidjan), in primul tur preliminar

Marti a avut loc, la Nyon, tragerea la sorti pentru primul tur preliminar al Europa League, faza a competitiei in care vor evolua doua echipe din Romania: FCSB si Universitatea Craiova. Vicecampioana Romaniei o va intalni pe Milsami Orhei Moldova), in timp ce formatia olteana se va duela cu Sabail Azerbaidjan). continuă pe Hotnews

Milsami Orhei va intalni FCSB in primul tur preliminar al Europa League

FC Milsami Orhei, antrenata de Veaceslav Rusnac, va intalni in primul tur al Europa League echipa romana FCSB. Primul meci se va disputa la Bucuresti, pe 11 iulie, iar returul la Orhei - 18 iulie.

Presa romana, despre meciul Milsami Orhei - FCSB: Milsami, echipa omului care a furat 1 miliard de dolari din bugetul tarii

Presa sportiva din Romania a analizat adversarul FCSB din primul tur preliminar al Europa League din acest sezon. Jurnalistii romani scriu ca FC Milsami Orhei este patronata de Ilan Sor, cel care a furat 1 miliard de dolari din bugetul tarii.

Adversarele echipelor FCSB si Craiova in primul tur preliminar din Europa League

Echipele FCSB si Craiova au intrat, marti, in focul tragerii la sorti pentru primul tur preliminar al Europa League. Doar FCSB a fost cap de serie.

Posibilele adversare pentru FCSB si Craiova in primul tur preliminar al Europa League

UEFA a pregatit urnele pentru prima tragere la sorti a noului sezon al cupelor europene, iar echipa FCSB va fi cap de serie in primul tur preliminar din Europa League.

Adversare facile pentru FCSB si CSU Craiova in Europa League

FCSB si CSU Craiova si-au aflat azi adversarele din primul tur preliminar al Europa League. Pentru a.

Europa League: Posibilii adversari pentru FCSB si U Craiova in primul tur preliminar

UEFA a decis grupele pe baza carora se vor stabili partidele din primul tur preliminar al Europa League, faza a competitiei in care vor evolua doua echipe din Romania: FCSB si Universitatea Craiova. Tragerea la sorti va avea loc marti, de la ora 16. 30, la Nyon.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )